Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

ko to još pjesaci 1/72
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2012 9:47 pm    Naslov poruke: ko to još pjesaci 1/72 Citiraj ovaj komentar

Slikano pod lampom pa vuce na zuto. Dakle stirpor, pluto, zemlja, umjetna trava, drvo i grm od neke tvari ko vata samo sintetičko pa posprejano lakom za kosu i uvaljano u posiip, nažalost nemam zeleni prej da tu "vatu" prije prešpricam zeleni sprejem.

Dakle zamišljeno kao na slikama idu trupe, pored njih motocikl i ko još ide pješice Laughing Laughing Laughing

Sa drvom i grmovima nisam zadovoljan ali lako se zamjene kada uspijem napraviti ih kako treba ...

fritz u kolicima inace je u pozi pucanja, odrezo mu iz ruke automat, malo ju spustio i sada na ramenu dobrana rupa ali srditi ce to kit, samo ljevu ruku ne mogu spustiti jel je spijena sa torzom tak da ruka ko da tjera komarce Laughing Laughing
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2012 10:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zanimljivo

ovako na pamet glede te lijeve ruke vidi jel možeš ubacit dvogled
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
nono_zg

PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2012 10:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sad gledam i vidm da cu mu morati i dlan okrenuti prema dolje onda bi mogo nekaj ubaciti u ruku i na zadnji sic na motoru možda ubacim kakvu rolanu deku ...
Natrag na vrh
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2012 10:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fali ti konj Smile
salim se, lijepo radis. Na kraju samo malo pigmenata ili ab-om malo spricnut par nijansi po zelenilu
Natrag na vrh
nono_zg

PorukaUpisano: Čet Velj 16, 2012 11:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

NO Air brush

e viš koja mula bi popunila scenu
Natrag na vrh
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 1:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Daj mi adresu, imam njemackog konjanika ako pomaze
Natrag na vrh
nono_zg

PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a di bi ga ugoro na vinjeti

još jedno pitanje, mitraljez usta cijevi su u zraku ili prema dolje tj. da je kundak u zraku, logičnije bi bilo da je kundak dolje a usta u zraku tj. gore
Natrag na vrh
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Drvo i grm su sasvim OK, samo mozda da drvetu malo pocupas dio krosnje, cisto da ne bude ovako pravilna (i mozda da je stablo malo deblje)... Ideja za dioramu je super - na malo prostora puno toga, a ipak izgleda realno, nije pretrpano.
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

samo malo tamnijag washa po zelenilu
ova postolja vojnika ces maknut,ne?
cije su to figure i motor?

koji mitraljez?
na prikolici? kundak dolje
daj mi neki pm pa ti sibnem sliku svog u 35 da vidis kak stoji
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
nono_zg

PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

figure su

u kutiji od pješadije sam dobio dva spura zaheb od zvjezde

a onaj desni paratruper je od revella

da postolja se micu

da na prikolici

probat cu od žice isplesti stablo pa cu vidjeti kako ce ispasti, stablo je samo piknuto u rupu radi slikanja lako se makne kad se napravi bolje
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ajd ak ti se da slikaj sprue s figurama- koliko ih je''normalnih'' a koliko jurca okolo i puca?
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
nono_zg

PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo pogle tu, izgleda da ipak u kutiju idu dva spura, a ne kao svagdje po jedan

http://art-of-tactic.com/archives/111

dakle 4 koja hodaju, 4 stojeci pucaju iz puške i 2 kleće i drmaju iz "šmajsera" i stime da su u komadu en treba figure spajati kao neke iz te serije
Natrag na vrh
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nono_zg Napisao/la:

u kutiji od pješadije sam dobio dva spura zaheb od zvjezde

Hoćeš reći da si dobio ukupno 20 figura pješadije???

BTW: Lijep rad, sviđa mi se.
Natrag na vrh
nono_zg

PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 10:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne 2 spura na svakome 2 koja hodaju, dva stoje i bang bang i jedan ratatatata, dakle 10 figura

tek sada skužio da mora biti 10 figura
Natrag na vrh
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Pet Velj 17, 2012 11:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nono_zg Napisao/la:
ne 2 spura na svakome 2 koja hodaju, dva stoje i bang bang i jedan ratatatata, dakle 10 figura

Možda sam ja nešto krivo shvatio ali onda ne vidim gdje je zaheb od Zvezde... Toliko i treba biti Confused

EDIT: Sorry, sad sam vidio tvoj slijedeći post... Embarassed
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma