Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Lajtung
| | Član od: 06 Svi 2012 | | Poruke: 5 | | Mjesto: Zagreb Maksimir |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Svi 06, 2012 11:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Fino je ispala. Ako se zelis igrati kamencicima, ja bih ti preporucio da odlijes plocu gipsa, izlomis je pa od nje slazes kamenje, da spojevi ispadnu malo pravilnije, ako koji ne pase dio, lako ga pobrusis da sjedne na svoje. Poslije obojas u sivu pa drybrush bijelom i bit ce ko pravi kamen |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Ned Svi 06, 2012 11:48 pm Naslov poruke: |
|
|
dobra.
Nije loša ovo ideja sa gipsom, možeš ako imaš uzeti komad knaufa, oguliti karton i imaš gips, probaj prije farbanja gip premazati sa razrijeđenim drvofixom da se stvori filc pošto gips upija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lajtung
| | Član od: 06 Svi 2012 | | Poruke: 5 | | Mjesto: Zagreb Maksimir |
|
Upisano: Pon Svi 07, 2012 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na savijetu, iskreno toga se uopce nisam sjetio nije mi palo na pamet
experimentiram s jednim projektom bunkera na koji je isto ljepljen kamen, al u nekom redu da ima formicu, pa sam sa tekucim ljepilom za plocice punil fuge, moram poslikat to ...
Znaci ovo da u neki kalup deblinje 5 mm recimo izlijem gipsa i nek pustim da se posusi, pa onda ga kvrckam da popuca i tak ljepim ?? Stvarno nelosa ideja, probam to ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|