Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1666 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Ožu 06, 2014 11:46 pm Naslov poruke: f-4 Eduard (Academy) |
|
|
Evo već ga ima Hannants, ali mislim da je cijena previsoka.
Po mom mišljenju bolja je varijanta Academy iz kutije plus Aires cockpit i mlaznice i eventualno Eduardovi točkovi... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Ožu 07, 2014 9:29 am Naslov poruke: Re: f-4 Eduard (Academy) |
|
|
| viper Napisao/la: | Evo već ga ima Hannants, ali mislim da je cijena previsoka.
Po mom mišljenju bolja je varijanta Academy iz kutije plus Aires cockpit i mlaznice i eventualno Eduardovi točkovi... |
Hannants nije baš referenca za cijene Eduarda jer su tamo užasno skupi.
MRSP za tu maketu je 68 USD što naravno nije malo, ali je uvjetno rečeno jeftino s obzirom što se dobija u kutiji. Npr. Academijeva maketa kod nas u RH košta 35 Eura, što je povoljno, Brassin mlaznici zasebno koštaju cca 20 Eura, 15-tak Eura su i fotojetkani dijelovi, kotači su 5 Eura, sjedišta 10 Eura (doduše dobivaju se MK. 7, a ne MK. 5).. + atraktivni dekali. Dakle kad se sve zbroji dobra vrijednost za novac. Znam da je vama u Sarajevu Mosonmagyarovar malo daleko, ali sigurna sam da će maketa tamo biti povoljno razgrabljena... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|