Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Carrera 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
matoi

Član od: 03 Sij 2011
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Svi 31, 2012 2:10 pm    Naslov poruke: Carrera 2 Citiraj ovaj komentar

Carrera 2 ,trebala je biti zute ili crvene boje ali eto na kraju crna. unutrasnjost crna sa sivom.

jedna sa track daya
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Lip 01, 2012 8:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poliras li nakon lakiranja? pitam jer mi se cini na drugoj slici kao da ima malo narancine kore na prednjem blatobranu, ali mozda je zbog slikanja. Inace izgleda dobro.
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 01, 2012 10:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da i meni malo izgleda kao da ima narančine kore, ali sve u svemu mi se sviđa.

Kakva je onda kvaliteta ove makete? Gledao sam je već na eBay-u, a moram pored turbo imati i običnog 964 Very Happy

Član od: 03 Sij 2011
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 01, 2012 9:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kvaliteta je solidna, mogu ti je preporuciti. Sto se tice poliranja samo je istrljam sa tamiyinom najfinijom politurom i to je to. Nije losa fotografija nego je narancina kora . Znam da bi ga trebao izbrusiti posle lakiranja , pa tek tada polirati ali eto... Mali izgovor mi je da svi novi auti (premium) marki imaju debelu narancinu koru
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 3:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Što se porki tiče, moram priznati da su mi malo dosadne u crnoj boji... Možda bi boja bolje došla do izražaja da je bolje ispolirana, kako su neki već napomenuli.
Inače, sve pet, čisto i uredno kao uvijek... U oči upada jedino prečista unutrašnjost ispušne cijevi na Carreri, ali lako dodaš crne u to Wink

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 10:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

matoi Napisao/la:
Shinobi idem u Barcelonu na 2 tjedna pa se nadam makar jednoj spanjolki , pozdrav svima !!

You lucky bastard Wink Laughing
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 11:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

superfine polirka od tamiye ti nista ne znaci ako njom ides direktno na narancu. prvo brusenje, pa fine, pa superfine. ovako bus samo gubio vrijeme, a rezultat nebu bolji

Mario, hvala na igranju

Član od: 04 Jul 2012
PorukaUpisano: Pon Jul 09, 2012 11:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni se svidja i ovo, polako ljudi!!
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma