Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Azagtoth
| | Član od: 04 Svi 2006 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 9:05 am Naslov poruke: |
|
|
Koliko ja znam, T-34 nisam vidio sa mitraljezom bilo kakovim na kupoli.Bilo je dosta KV-1 sa Degtjarevom kao PA orudjem, ali su cak i to skidali.Onaj prvi link ti je T-34 , inace prepak od Matchbox-a, i duboko sam uvjeren da je u pitanju what-if konstrukcija(po pitanju DShK), kao uostalom i cijela maketa(u 1/76 mjerilu) _________________ You hear voices too...?!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Duška se na tenkove redovno montirala od jeseni 44...a i tada samo tvornički...i ne na T-34. Sve ostalo je čista improvizacija (koju treba potkrijepiti fotkama)...ili SF. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 2:12 pm Naslov poruke: |
|
|
drago mi je da ste mi pomogli to razrješiti da za revell piše da je maketa model iz 1940. ali na prvi pogled odma izgleda ko da je iz 1942. ..... hvala na odgovorima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|