Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Sub Kol 11, 2012 9:06 pm Naslov poruke: Tamiya 1/35 Hetzer |
|
|
Pozdrav svima evo ovo je moj novi, a ujedno i zadnji projekt (ne mislim ništa novo raditi dok ne dovršim ovo tetku i hanomaga) maketa je san snova za mene jer je ovo meni prva tamiya, a da nije iz prošlog stoljeća što znaći odličan fit relativno zadovoljavajuć broj djelova i detalja, ali su zato točni što se mjera tiče više manje. Maketu sam tek početkom tjedna nabavio, a već sam počeo sa pripremama za bojanje cilj kupovine je bio osim da se vidi novi tamiyin kalup na djelu i pokušaj da se malo vježba preshading i CM.
Evo slike pa komentirajte:
Ljepi pozdrav, Filip  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Pet Kol 17, 2012 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav svima, evo zadnjih sam dana radio nešto na gusjenicama i detaljima (odradio sam većinu plastičnih dijelova, ali si planiram uzeti PE set pa ću gradnju završit sa njim), također sam od istog kolege sa foruma uzeo i set figura koje planiram staviti pokraj tenka evo par slika.
Gusjenice su složene (u dva dijela su) i odlično sjedaju na kotače njih ću staviti poslje kada podvožje bude ofarbano.
Koljevka MG-34 strojnice je gotova fali još štit koji će biti od metala jer je plastika predebela, također strojnicu još moram očistiti i ofarbati prije nego ju stavim.
Jedna da se vidi kako izgleda na vozilu kad se stavi.
Uz figuru ''ležernog'' tenkiste koju sam dobio uz tenk, upotrebit ću još dvije figure iz ovog seta. Budem koristio prve dvije sa lijeve strane.
Prizor diorame će nekako ovako izgledat, znaći nekakav field briefing.
Ljepi pozdrav, Filip  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|