Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Pet Kol 31, 2012 9:38 pm Naslov poruke: Ferrari California |
|
|
Evo još jedne makete, meni možda najdražeg Ferrarija, iznimno sam zadovoljan kako je na kraju ispala, mislim da mi je to najbolja maketa do sad, te sam pogotovo zadovoljan sa farbanjem karoserije jer sam napokon našao način kako da se ne vide tragovi kista, pa sam eto s tim novootkrivenim načinom morao popraviti i Enza i 458 Italiju pa ću i te slike dodati u pripadajuće teme

Ferrarijevac: poruka promijenjena dana: Pet Kol 31, 2012 11:20 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pet Kol 31, 2012 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam totalni laik za vozila, ali po ovome vidim da si odradio kako ti je kolega savjetovao u prijasnjem postu i ova unutrasnjost izgleda PUNO stvarnije i ljepse.
Daj nabaci neki Ferrari tano iz '20tih ili '30tih proslog stoljeca
Ili mozda koji Bugatti  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Pet Kol 31, 2012 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| [quote="Karaya"] heheh možda i bi ali ih je jako teško nabaviti a i skupe su, jednog dana možda |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 2:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je stvarno fenomenalno ako je farbano kistom
Sve u svemu, sasvim solidan rad
Inače, koliko znam, Ferrari je prvi auto proizveo tek tamo negdje nakon 2. svjetskog rata tako da modela iz 20-ih i 30-ih baš i nema  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 2:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro izgleda. Za ubuduce, dok ne nabavis pin vise za busiti diskove, a ako ti se ne da zezati s washem, izmi tehnicku olovku ili neki marker s ful tankim vrhom i svaku rupicu zacrni, izgledat ce puno bolje. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 3:09 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="PowerPlant"] hvala! da da, samo kist, caka je u tome da treba pustit boju da se razlije, ne pretjerano razmazivati, barem sam ja to tako shvatio.. i da Ferrari je se počeo proizvoditi tek 1947. ali nisam htio cjeplidlačiti u koleginom komentaru  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 3:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| [quote="Shinobi"] dobra ideja sa ovim flomićem, šteta da prije nisam znao za to... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2012 3:19 pm Naslov poruke: |
|
|
ovo je radeno kistom? .. svaka cast, ispalo je bas dobro _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ruj 11, 2012 2:22 pm Naslov poruke: |
|
|
fora podlaga jel to posebno kupljeno ili je iz nekakvog recimo Die-cast modela podloga ili tak nekaj? _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Uto Ruj 11, 2012 4:01 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="Mario"] to je posebno kupljeno preko Ebaya, AMT display case, nije pravo staklo nego stakloplastika, ali je jednako dobro a jeftinije nego da naručim takvu jednu kutiju kod staklara, evo i slike
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ruj 11, 2012 8:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlične su izgledom(podloga i prozirni plastični pokrov),lagane(plastične,nisu teške za manevrirat)),sigurne(padovi,mala dijeca) i kako kažeš nisu skupe(današnje stanje na račanu),ali poslao sam ti PM u vezi tih DC-a _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|