Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| djomla
| | Član od: 06 Jul 2012 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 7:11 pm Naslov poruke: yamato 1/350 tamiya |
|
|
| Da li zna neko za neki sajt gde bih mogo da narucim novi yamato u 1/350 a da ne kosta vise od 220e hoby easy nema na lageru a kosta 177 a na lucy model isto nemaju jos na lageru a kosta 159e |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| djomla
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 7:56 pm Naslov poruke: yamato 1/350 tamiya |
|
|
| ne vredi kad se placa preko pey pala tek sledece godine nam uvode pey pal ne znam lucki model ili hobyeasy koliko im treba da dobiju robu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
to njih treba pitat...al modelhobbies ti uredno prima kreditne kartice, ja tako uvijek placam _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 8:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Posalji im mail i pitaj kad bi imali na lageru. Vrijedi se malo strpiti pogotovo ako su ove cijene  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja na Modelhobbies uredno plaćam Mastercardom, a isto i na Lucky-ju... bolje mi je nego Paypal jer oni koriste nepovoljniji devizni tečaj. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| djomla
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 9:11 pm Naslov poruke: Re:... |
|
|
| pustio sam mejl LM i odgovorili su mi Thanks for yor inquiri.The item is currently not stock and restocking time is around 4 weeks upon receipt of your order and payment nije mi jasno jel se placa kad dobiju il sad |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Lucky model ima takvu politiku. Platis im, i onda ti one nabave i dobijes kad dode. Znaci ti njima platis sad, cekas mj dana da to njima bude in stock, i tek onda salju. Znaci okvirno 2 mjeseca. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 9:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ma realno mogu to i nabavit prije, to su okvirno naveli. A opet ne vjerujem da ce putovati paket mjesec dana. Ne ceka se toliko vise na pakete iz Kine, barem meni dolaze unutar 2 tjedna. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 9:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Dolazi brzo, to svakako. Al eto recimo meni je sad narudzba na lucky modelu skoro tjedan dana na "processing" jer nisu imali in stock jedan item, i morali su mi vratit 5 dolara na karticu, i sad je sve to skupa zapelo.
2mj je ono "u najgorem slucaju".
I spremi koju kunicu sa strane za carinu, nikad neznas _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja imam neugodno iskustvo s LM kada sam naručivao maketu koja je "available", a nije "on stock" nakon 3 i pol mjeseca dopisivanja i njihove molbe da se strpim vratili su mi novce. Ajde tu su bar bili korektni. Ne kažem da je moje iskustvo pravilo, ali ja bi s dozom opreza prihvatio taj rok isporuke o kojem govore. Ostala dva puta kada sam naručivao "on stock" predmete bilo je sve ok. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|