Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

He-219 UHU presijecni perspektivni crtez - nesebicno Skukiju

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Damir
Gost
PorukaUpisano: Sri Kol 16, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: He-219 UHU presijecni perspektivni crtez - nesebicno Skukiju Citiraj ovaj komentar

Evo Skuki, to je ono o cemu sam ti govorio:

Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sri Kol 16, 2006 11:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Damire, ajde stavi thumbnail umjesto ove ogromne fotke, pa će ju svi moći downloadati bez problema, hvala.
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Čet Kol 17, 2006 9:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Damire puno hvala, zakon !! Very Happy
Natrag na vrh
Damir
Gost
PorukaUpisano: Čet Kol 17, 2006 10:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Žach Napisao/la:
Damire, ajde stavi thumbnail umjesto ove ogromne fotke, pa će ju svi moći downloadati bez problema, hvala.

Ek, kada bih znao... Embarassed

Mislio sam da nije problem, ionako je crtez na Imageshacku, pa ne zauzima mjesto ovdje.. Ili sam nesto krivo shvatio?

Uglavnom, ostavljam tebi ili moderatoru neka preradi post i napravi kako je tehnicki najbolje.
Natrag na vrh
Grega X

Član od: 09 Stu 2005
PorukaUpisano: Pet Kol 18, 2006 1:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Skuki, sumnjam da ti je uhu na listi maketa, koje češ sastaviti. Ako ti treba po koji dio, samo javi. Mislim, da imam dinghy višaka...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 18, 2006 2:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grega X Napisao/la:
Skuki, sumnjam da ti je uhu na listi maketa, koje češ sastaviti. Ako ti treba po koji dio, samo javi. Mislim, da imam dinghy višaka...

Je,da odnendavno, imao sam ga prije pa prodao zbog neke carine sta su mi naplatili pa ga sada nabavio ponovno. Hvala na ponudi, ne mislim ga otvarati bas previse, samo eduard i to je to.
Pozdrav
Natrag na vrh
trut
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 18, 2006 3:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mskukan Napisao/la:
Hvala na ponudi, ne mislim ga otvarati bas previse...

e da je ovo rekao netko drugi, jos bi povjerovao Very Happy
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 18, 2006 3:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

trut Napisao/la:
mskukan Napisao/la:
Hvala na ponudi, ne mislim ga otvarati bas previse...

e da je ovo rekao netko drugi, jos bi povjerovao Very Happy

ma ne ozbiljno, kokpit je spreman za bojanje i cim to napravim ljepim trup i krila da se ne predomislim jos. Imam previse zapocetih otovrenih projekata pa mi ne treba jos jedan, ovaj je za odmor Very Happy
Natrag na vrh
Grega X

Član od: 09 Stu 2005
PorukaUpisano: Pet Kol 18, 2006 6:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mskukan Napisao/la:

ma ne ozbiljno, kokpit je spreman za bojanje i cim to napravim ljepim trup i krila da se ne predomislim jos. Imam previse zapocetih otovrenih projekata pa mi ne treba jos jedan, ovaj je za odmor Very Happy

Bla, bla, bla LOL
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma