Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Kol 16, 2006 11:36 pm Naslov poruke: He-219 UHU presijecni perspektivni crtez - nesebicno Skukiju |
|
|
Evo Skuki, to je ono o cemu sam ti govorio:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 16, 2006 11:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damire, ajde stavi thumbnail umjesto ove ogromne fotke, pa će ju svi moći downloadati bez problema, hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 17, 2006 9:56 am Naslov poruke: |
|
|
Damire puno hvala, zakon !!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 17, 2006 10:08 am Naslov poruke: |
|
|
| Žach Napisao/la: | | Damire, ajde stavi thumbnail umjesto ove ogromne fotke, pa će ju svi moći downloadati bez problema, hvala. |
Ek, kada bih znao...
Mislio sam da nije problem, ionako je crtez na Imageshacku, pa ne zauzima mjesto ovdje.. Ili sam nesto krivo shvatio?
Uglavnom, ostavljam tebi ili moderatoru neka preradi post i napravi kako je tehnicki najbolje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1058 | |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 1:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Skuki, sumnjam da ti je uhu na listi maketa, koje češ sastaviti. Ako ti treba po koji dio, samo javi. Mislim, da imam dinghy višaka... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grega X Napisao/la: | | Skuki, sumnjam da ti je uhu na listi maketa, koje češ sastaviti. Ako ti treba po koji dio, samo javi. Mislim, da imam dinghy višaka... |
Je,da odnendavno, imao sam ga prije pa prodao zbog neke carine sta su mi naplatili pa ga sada nabavio ponovno. Hvala na ponudi, ne mislim ga otvarati bas previse, samo eduard i to je to.
Pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 3:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | | Hvala na ponudi, ne mislim ga otvarati bas previse... |
e da je ovo rekao netko drugi, jos bi povjerovao  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| trut Napisao/la: | | mskukan Napisao/la: | | Hvala na ponudi, ne mislim ga otvarati bas previse... |
e da je ovo rekao netko drugi, jos bi povjerovao  |
ma ne ozbiljno, kokpit je spreman za bojanje i cim to napravim ljepim trup i krila da se ne predomislim jos. Imam previse zapocetih otovrenih projekata pa mi ne treba jos jedan, ovaj je za odmor  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1058 | |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 6:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: |
ma ne ozbiljno, kokpit je spreman za bojanje i cim to napravim ljepim trup i krila da se ne predomislim jos. Imam previse zapocetih otovrenih projekata pa mi ne treba jos jedan, ovaj je za odmor  |
Bla, bla, bla  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|