Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Pet Stu 09, 2012 4:52 pm Naslov poruke: NB-5 Ivan |
|
|
Baš mi je e(vil)bayu uspjelo izbidati Glencoe Subchaser to jest drveni američki ganjač podmornica iz prvog svetskog rata u razmjeri 1/74. Voleo bih ga preradio u partizanski NB-5 Ivan. Sve što imam o Ivanu su dvije fotke koje se nalaze i ovdje:
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=12&t=179168&start=0
Brod je bio prerađen sa američkog subčajsera na ribarski brod prije početka rata pa zapljenjen sa strane talijana pa posle kapitulacije ovih od strane partizana. Potopljen sa strane njemačke avijacije 27.12.1943.
E pa sad bi trebao podatke fotografije i slično, da vidim šta treba preraditi na maketi, da bih se iz nje napravio NB-5 Ivan.
Isto i trebaju podaci o naoružanju
2 x 20mm (Breda, Scotti ili njemački)
4 x 8mm (Breda ili koji več) _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Pet Stu 09, 2012 6:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo sad sam se prijavio u paluba forum. Hvala na linku. _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
|
Upisano: Sub Stu 10, 2012 12:11 pm Naslov poruke: |
|
|
E pogledao znači dva (od početka 1) PA 20mm Scotti topa i gemišt od 8 (od početka 5) 8mm Breda in Fiata.
Je'l netko zna da li su ovi Scotti topovi bili monitani na "mornaričko" postolje ili ko na Streljku na obično "pešadijsko" postolje (iz teksta mislim, da na pješadijsko ali bih voleo potvrdu)?
Usput crtež za 2cm OM Scotti na mornaričkom postolju i fotografije svih verzija mogu se nači ovde:
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=99966 _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|