Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Jazz
 | | Član od: 06 Svi 2012 | | Poruke: 175 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2012 12:34 am Naslov poruke: T-34 Tamiya |
|
|
Evo još jedan projekt
Tamiya T376
Rađen sa akrilima Vallejo i Tamiya ovosno o djelovima
Kada bude ušao u tzv beta fazu
Detaljniji opis slijedo kod drugogo update
[img ]
[/ img] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2012 6:49 am Naslov poruke: |
|
|
E...samo da ti obratim pažnju na jedan detalj. Kao prvo, drveni sanduci za topovsko streljivo ti, na većini fotkica, izgledaju puno novije od tvog prikaza...a kao drugo, fotke kažu da su ih na Tetke vješali iz vana kad su se vozikali po poligonima i strelištima i prema fronti...no, NE i u BORBI. Mislim...ti kako hoćeš...no, samo kažem da znaš.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2012 7:05 am Naslov poruke: |
|
|
| Ovo bude dobro... pratim |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pet Lis 26, 2012 8:17 am Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | E...samo da ti obratim pažnju na jedan detalj. Kao prvo, drveni sanduci za topovsko streljivo ti, na većini fotkica, izgledaju puno novije od tvog prikaza...a kao drugo, fotke kažu da su ih na Tetke vješali iz vana kad su se vozikali po poligonima i strelištima i prema fronti...no, NE i u BORBI. Mislim...ti kako hoćeš...no, samo kažem da znaš.  |
Wethering još nije napravljen... sanduci su friško obojani sa flath earth a preko njih sam bacio bluff (sve od tamiye ) vrlo razrjeđen da dobije efekt istrošenosti...isto vrijedi za rezervoare.
sada za vikend slijedi dry brush pa lak pa sve što slijedi
Dosta dugo sam proučavao slike i tražio i na netu i u svojoj zbirci knjiiga jer ima i varijanta sa i bez sanduka(u borbi takođe)...ali to je još uvijek opcija ..budem odlučio ... hvala na savjetu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2012 8:31 am Naslov poruke: |
|
|
| Jazz Napisao/la: |
Dosta dugo sam proučavao slike i tražio i na netu i u svojoj zbirci knjiiga jer ima i varijanta sa i bez sanduka(u borbi takođe)...ali to je još uvijek opcija ..budem odlučio ... hvala na savjetu |
Nema "varijante" sa sanducima ili bez njih. Ako momci iz tenka stave sanduke onda ih ima a ako im sanduci zatrebaju onda će ih skinut i više ihneće imat. Ako negdje u vožnji na putu nalete na veliku rupu sanduk može i ispast pa ćeš onda dobit "varijantu" sa samo jednim sandukom.
U sanducima ne moraju bit granate, može u sanducima od granata bit votka, alat, stare krpe za čišćenje tenka i još puno toga. Pa to su rusi, zaboga, sve varijante su moguće i nijedna nije pogrešna...  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2012 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Bože pa naravno. Samo sugeriram. Uostalom, poštovani kolega Jazz nije diletant.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pet Lis 26, 2012 6:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Društvo thx na sugestijama...msilim da ce varijacija na temu sanduci otpasti..jer sam našao jednu sliku a tiče se Kurska gdje ih nema. Naime danas mi je na pamet pala ideja na pokušam napraviti kolekciju maketa obiju strana koje su bile uključene u operaciju Zittadelle
U biti njih sam bio stavio zato što sam htio probati dobiti efekt izbljedjelog drveta koristeči Bluff (Tamiya) ultra razrijeđenog vodom koji mi je u jednu ruku posluzio kao i neka softly varijana efekta DUST
Obzirom na kratak staz u ovoj zajednici entuzijasta svaka maketa mi je novi pokus i novi ekperiment...
Thx |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pon Stu 19, 2012 10:23 am Naslov poruke: |
|
|
update aktivnosti posljednjih nekoliko tjedana
[i mg]
[/im g]
[im g]
[/img ]
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Ned Pro 09, 2012 11:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Novi update..fali još mat i malo pigmentacije da izniveliram neke stvari i to bi onda bilko to
[img ]
[/img ]
[i mg]
[/im g]
Lp |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Sri Pro 26, 2012 8:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što rekoh u prethodnom postu danas se našlo vremena;
Dok se GLANZER suši evo par fotki;
[i mg]
[/im g]
[im g]
[/i mg]
Ostalo još za napraviti;
jedan vrlo posni Wash
pigmente i još malo AK Dust efect
i to bi onda bilo to
Lp |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|