Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1666 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 10:40 pm Naslov poruke: Models For Sale |
|
|
Od njih sam naručivao par puta makete i boje zajedno i usluga im je na vrhunskom nivou.
Intersuje me da li šalju samo boje i ljepilo u paketu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Da . Jednom sam naručio sam boje (desetak komada) a jednom boje + Revell ljepilo sa iglicom i sve je stiglo bez problema.
Pozdrav,
Mladen. _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
|
Upisano: Pet Pro 28, 2012 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala Mladene |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2012 10:17 am Naslov poruke: |
|
|
Skoro negdje procitah sa je stupio novi zaokon na snagu a vezan za izvoz aerosola, u to spadaju i boje, mislim da vise ne salju al ne drzi me za rijec nego se prvo jos malo informisi prije nego sto narucis. _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2012 12:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| ZIGGY Napisao/la: | | Skoro negdje procitah sa je stupio novi zaokon na snagu a vezan za izvoz aerosola, u to spadaju i boje, mislim da vise ne salju al ne drzi me za rijec nego se prvo jos malo informisi prije nego sto narucis. |
Uh, ovo mi je nova informacija i nadam se da nije tačna .
Na njihovom sajtu ( http://www.modelsforsale.com/ ), prije 2-3 mjeseca, rađeno je ažuriranje stranice. Tada su ubačene dvije nove opcije. Jedna od njih je i ta da je označen svaki proizvod koji neće slati van granica države: UK Only
Evo slučajnog primjera AK Interactive White Spirit
http://www.modelsforsale.com/catalog/product_info.php?products_id=558987-AK-Interactive-White-Spirit-Scale-35ml-00011
Vidi se mali znak "UK Only" sa lijeve strane
Na Revell, Model Master, Tamiya, Humbrol... bojama nema tog znaka. _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2012 1:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| White spirit je organsko otapalo tj. smjesa ugljikovodika. Time je više ili manje zapaljivo. Dok svi proizvođači deklariraju njegovu štetnost za zdravlje i okoliš, neki deklariraju i zapaljivost (ovisi o temperaturi zapaljenja). Pretpostavljam da zato white spirit ne transportiraju izvan UK jer im za to treba transport avionom, a takve tvari je zabranjeno slati avionom. Isto je i sa aerosolima tj. bojama čiji se spremnici nalaze pod tlakom. S običnim kanticama boje to nije slučaj. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| probaj potraziti whitespirit po art trgovinama, meni se slucajno zalomilo i za cijenu od 1 decilitar AK spirita kupio sam litru, ne znam tko je proizvodjac, no radi preodlicno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
|
Upisano: Ned Sij 13, 2013 4:36 pm Naslov poruke: |
|
|
U subotu sam dobio alclad, ljepilo i boje.
Znači može se i samo ovo naručiti bez makete.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|