Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Gdje kupiti MM boje

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mate
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 3:59 pm    Naslov poruke: Gdje kupiti MM boje Citiraj ovaj komentar

Dakle gdje se u Zagrebu osim u LOM i alpha mogu kupiti MM boje. Naime, volio bih pogledati malo prije nego kupim pa zato alpha otpada, a LOM je u samom centru i nije mi usput. Ima li negdje na periferiji, tj. dovoljno je da je lako autom doći i što je najvažnije parkirati. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 4:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cek, sto bi volio pogledati prije nego sto kupis? Bocicu boje? Zar nisu sve iste, bitan je sadrzaj.... Rolling Eyes Ja mislio da se boje kupuju po nekakvom broju, preporuci, savjetu, no za sistem kupovanja "na oko" nikad nisam cuo.... Ili da predlozis nekome da otvori trgovinu kraj tvoje kuce, da ti bude usput, a onda o parkiranju nemoras brinuti.... Very Happy Very Happy Very Happy

Sorry stvarno ne kuzim sto bi ti gledao.....cccccc Wink

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nesto MM boja mozes naci u Algoritmu u Gajevoj, u Skrinjici u Domjanicevoj te u Narodnim Novinama kod Trga Hrvatskih Velikana (ali LOM ti ima najveci izbor pa ipak preporucam da posjetis njihov ducan u Radicevoj ili Frankopanskoj, a parkiras negdje gdje vec mjesto uhvatis pa proseces malo). Smile
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 4:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
Cek, sto bi volio pogledati prije nego sto kupis? Bocicu boje? Zar nisu sve iste, bitan je sadrzaj.... Rolling Eyes

Točno tako, bitan je sadržaj. A viđao sam svakakve boje u LOMu...
Npr. nedavno sam htio kupiti bijelu, kad pogledam dno bočice i vidim tragove neke plave boje u njoj. I sad si mislim koji vrag?!?! Naravno da nisam uzeo tu nego drugu bočicu .
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imwhoim01 Napisao/la:
Točno tako, bitan je sadržaj. A viđao sam svakakve boje u LOMu...
Npr. nedavno sam htio kupiti bijelu, kad pogledam dno bočice i vidim tragove neke plave boje u njoj. I sad si mislim koji vrag?!?! Naravno da nisam uzeo tu nego drugu bočicu .

Vjerojatno si gledao akrile jer su sadržaji bočice sve samo ne ta boja koja treba biti ali kada se to promućka, promiješa i nanese na maketu, to je to.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 4:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy, gledao sam enamelke. Ali nisam dosad znao ovaj štos za akrilke, dobar savjet Very Happy
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u dobrih 15 i vise godina, nikad nisam vidio da je MM "pomijesao" boje, odnosno da boja kad se pravilno promjesa i promucka nije ono sto bi trebala biti, ma kakva djelovala prije toga. Takodjer, nikad nisam kupio, posudio ili ukrao (khm...) MM boju a da nije valjala.

No, iako malo komplicira stvari, uvijek postoji reklamacija, a cisto sumnjam da bi bilo problema oko zamjene (govorim o narucivanu on-line) ukoliko bas nesto i ne bude u redu.....

Natrag na vrh
mate
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 8:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zahvaljujem svima na odgovoru... Želio bih vidjeti dućan, jer bih kupio još toga osim boja (Nekad davno sam slagao makete i iznova sam otkrio tu strast, tako da želim vidjeti šta sve ima i sl...). Možda sam krivo postavio pitanje ne trebaju mi samo boje, dakle tražim dobro opremljen dućan. A zašto ne centar. Pa jednostavno nemam vremena da odem tamo. Uostalom u proteklih 10 godina sva se trgovina iz centra grada preselila u trgovačke centre na periferiji. Prije 10 godina je samo u mom naselju bilo tri četri mjesta gdje si mogao kupiti makete - od knjižare, supermarketa do dućana od 30-ak kvadrata koji su prodavali doslovno sve i svašta. Danas niti jedan od tih dućana ih nema (ili još ćešće uopće nema dućana). Zapravo jedino mjesto gdje sam vidio makete u zadnjih 5 godina je Turbo Limach i eto nedavno u Algoritmu (a pričalo se da oni odustaju od businessa sa maketama). I za kraj pa tko od nas ne bi volio da ima kakav vrhunski opremljen dućan u blizini vlastita doma... Smijemo sanjati, zar ne? Very Happy
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Pon Sij 08, 2007 8:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E sad ono "vidjeti" ima smisla.... Very Happy No, stvari tako stoje, LOM i alpha, te algoritam i chipoteka su (koliko je meni poznato) najopskrbljeniji maketama i priborom, no nazalost njihove trgovine su tamo gdje jesu....

No, probaj to gledati s vedrije strane, koliko god ti nebilo to "usput" te problematicno za parkirati, ili doci do toga, ipak mozes negdje otici i vidjeti prije kupnje. Recimo, meni najbliza trgovina maketama je udaljena preko 100 kilometara, pa i nemam nekog izbora, a da bi bilo lijepo da je odmah tu iza ugla - naravno da bi bilo, nisi jedini koji sanja o tako necemu.... Very Happy

Natrag na vrh
ivan033

Član od: 29 Sij 2013
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 6:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozdrav, zanima me adresa LOM-a, ako ima i web adresa
Hvala
Natrag na vrh
Bumble bee
Moderator
Član od: 23 Jul 2006
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 8:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mogao si za to otvoriti novu, a ne dignuti temu iz 2007 Shocked Shocked Shocked
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma