Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Kol 23, 2006 5:10 pm Naslov poruke: Kvalitetne makete mig-a 21 |
|
|
Moze neko preporuciti dobru firmu koja zradjuje mig 21 u 1:48?
Imao sam Academy i vrlo je lose napravljen pa sam ga bacio u smece. Znaci sve drugo osim njega .
Hvala.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 23, 2006 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Alternativa ti je KP (ex-OEZ kalup) u tom mjerilu, a da li postoji još nešto, ne znam.
Inače nemoj bacati modele s kojima nisi zadovoljan u smeće. Nikad ne znaš kada ti kasnije može zatrebati neki dio s njih, a uvijek postoji mogućnost i da se predomisliš, pa ih odlučiš obnoviti ili pregraditi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 23, 2006 6:12 pm Naslov poruke: |
|
|
upravo tako Hobby-M ,osim toga uvijek ce postojati neko kome ce se takva maketa dopasti
inace postojao je HiPM MiG-21UM
btw jel sigurno da KP pakuje OEZ MiG-21 tj. jel tek treba da pakuje ili vec pakuje...posto neki kazu da je to samo najava isto kao za Su-25UBK? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 23, 2006 7:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala na savijetu. Kaj mislite o revelovom migu-21? mislim da je onaj u 1:32 mjerili sa hrvatskim oznakama? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 24, 2006 12:40 am Naslov poruke: |
|
|
| ibrica3 Napisao/la: | | Hvala na savijetu. Kaj mislite o revelovom migu-21? mislim da je onaj u 1:32 mjerili sa hrvatskim oznakama? |
Ak si Academyja bacio u smeće, ovoga bi bacio u smeće, a onda cijelo smeće zapalio...
I zaboravi na te dekale u Revelu, radje se PM-om obrati momku koji se na ovom forumu odaziva na nick ZacP ("Ze-Ro decals"). U 1/32 sigurno ima dekale za UM-a, a kaj je još u pripremi ne znam, pitaj ga... Uostalom i ti za UM-a ti mogu poslužiti za Bisa... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 24, 2006 1:49 am Naslov poruke: |
|
|
| Hvala puno na informaciji. Znaci od njega mogu nabaviti dekale? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Kol 24, 2006 2:05 am Naslov poruke: |
|
|
| Da, Željko Pračić, on ih proizvodi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|