Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Velj 26, 2013 5:41 pm Naslov poruke: Podmornice Kraljevine Jugoslavije |
|
|
Ne znam da li sam izabrao najsretniju rubriku za ovo pitanje, ali umoljavam moderatore ako misle da nisam, da isti topic pretovare.
Zanima me da li postoje makete podmornica Kraljevine Jugoslavije bilo francuski ili engleski tip? Googlao sam i googla ali ne nađoh ništa. _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 1:31 pm Naslov poruke: Privilegija postojećih kolekcionara. |
|
|
Poštovani.
Unutar maketarskoga kluba se treba raspitati tko se tom temom ozbiljno zanima u Hrvata. Bez večih sredstava to se prikupljanje ne moze postići, a sve ostalo je puka poćetnička sreća. Knjige o toj temi su skupe, a nisu sve ni nešto posebno što već nije bilo po člancima u zasebnim granskim tiskovinama. Ja do dan danas nisam otkupio pa nemam niti jednu svoju koju bih mogao publicirati.
Lijep pozdrav i barem malo sreće, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nosonja
| | Član od: 16 Jul 2009 | | Poruke: 73 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sri Svi 29, 2013 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
e pozdrav vidim da tražiš informacije za podmornice JKRM
pogldedaj ovdije http://www.paluba.info/smf/index.php/topic,21021.0.html
samo da biš vido slike trebaš se registrirati inače ovo je i meni prvi put da vidim kraljevsku podmornicu - a za detaljnije se informiraj kod čovijeka
koliko znam ima i profil ovdije čovijek je inače iz Srbije i zrđuje stvarno odlične makete |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|