Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Air cobra P 400 Hasegava 1:48

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dule

Član od: 12 Sij 2009
Mjesto: Plandiste
PorukaUpisano: Ned Lip 30, 2013 6:21 pm    Naslov poruke: Air cobra P 400 Hasegava 1:48 Citiraj ovaj komentar

Pozdrav drugari ,evo jednog projekta za koj se nadam da obecaba bar sada na pocetku ,maketa je sto se tice uklapanja fenomenlna osim par sitnica i milsim da je Hasegawa osvetlala ovoga puta svoj obraz ,prvi put radim maketu od ove firme tako da se ne cudite mom odusevljenju .

Uradjen kokpit i ubaceno rezinsko sediste od nekog drugog aviona ali uz hirurgiju doterao sam ga na pravu meru,i nakon toga po doborm starom obicaju mnogo otvorenih panela i neizbezno "nitovanje"(rivetiranje )makete :headbang , alatka je Radu riveter i nesto najbolje sto sam do sada probao.
Ovoga puta akcenat ce biti na konacnom izgledu makete ,necu nesto mnogo doradjivati jer zelim da uradim jednu masinu koja ce imati vise nego ofucan izgled ,sto bi rekli ekstremni weathering ,pa ako imate neke idejeizlozite ih na vreme jer jos uvek tragam za nekim dobrim idejama i postupcima za takve stvari.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
frka

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Jul 03, 2013 8:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlična ti je ova zadnja slika...
Natrag na vrh
dule

PorukaUpisano: Sri Jul 03, 2013 9:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

frka Napisao/la:
Odlična ti je ova zadnja slika...

Ma ne znam sta nije u redu sa slikom prekopiram linkove i stalno ova zadnja bude ovako velika ,navikao sam na photobucket tu je sve bilo lakse.
Natrag na vrh
dule

PorukaUpisano: Ned Velj 16, 2014 7:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo da ponovo podignem temu iz mrtvih Wink farbanje zavrseno uradio sam malo ekstremnije ostarivanje makete ,nije u mom stilu ali zeleo sam da probam kako ce izgledati.Posto ne mogu da koristim photo bucket ni image shack postavio sam slike pomocu nekog novog servisa.

capture screen

greenshot download

screenshot windows 7

dule: poruka promijenjena dana: Sri Ožu 19, 2014 7:27 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Dragan

Član od: 21 Ruj 2008
Mjesto: Beocin
PorukaUpisano: Ned Velj 16, 2014 11:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Isprljaj i stakla malo, pevise se cakle naspram stanja aviona! Sve ostalo 5+!
Natrag na vrh
Zlikovac

Član od: 10 Stu 2010
PorukaUpisano: Pon Velj 17, 2014 12:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dragane, bravo za komentar, Dule pogledaj na ovaj link pri dnu strane:
http://modelerssocialclub.proboards.com/thread/6608/32-messerschmitt-262a-trumpeter-finished?page=3
mislim da ti samo to prljanje stakla fali.
Rad je inace po sistemu:
"Miruj srce moje, NE, kasapiti odmah makete, NE, kopirati tudje ideje,
bar ne odmah..."
Bravo, naravno da mi se svidja!
P.S. Nemoj vise ko Boga te molim da ovako kacis slike, morao sam
da ih skidam da bi ih pregledao.
dule

PorukaUpisano: Pon Velj 17, 2014 5:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stakla cu sigurno malo zamutiti samo sam se bojao da ne preteram.Sto se tice slika kod mene sasvim noramalno funkcionisu.Cuo sam da photobucket ne radi dobro ako se koristi u Operi.
Natrag na vrh
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Sri Velj 19, 2014 7:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je. Odlicno odradjeno. Slazem se i za stakla i za slike. Vjerujem da dosta ljudi jednostabvno izadje iz teme kad vidi da mora otvarati slike, a steta je da ne vide ovakav rad. Ja sam jedan od njih Smile
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma