Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Fw 190A8 Eduard 1:48

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Varaždinec

Član od: 06 Sij 2010
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pon Kol 05, 2013 11:37 pm    Naslov poruke: Fw 190A8 Eduard 1:48 Citiraj ovaj komentar

Nakon 2 god.agonije danas dovršio muke po Eduardu!Obično nakon svake makete velimo da će slijedeća biti bolja,ali vraga ovo mi je najgora maketa do sad...radi se o ovome - FOCKE WULF njemačkog asa Wilhema Moritza

nezgode su se samo redale i par puta je skoro poletio u zid ali ipak.....htio sam ga napraviti sa otvorenim motorom ali firewal nikaku uklopiti (4X sam ga ljepil sa CA ljepilom da se primi na bočne stranice trupa),zatim pregrada u stajnom trapu totalno promašenih dimenzija.Nakon farbanja popucali mi svi spojevi gdje je ljepljen,skidanje boje opet frabanje,pa mi je wash nagrizao boju,traka uništilla dio dekala,3 dekala sam ja sredil,dvaput je zviznul na pod i pukli zadnji horizontalci,otkinuo se mitraljez na nosu i pal u prostor motora,dvaput mi je AB pljucnuo boju i na kraju se sinek poigrao sa bočnim ojačanjima za canopy!
Sad kad sam se izjadal (MORAL SAM!) evo slika:

Farban je MM bojama;završni lak Humbrol Satin (preporučam)
Eto tolko od mene;pozdrav!
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Kol 06, 2013 12:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nema potrebe kukati izgleda ćist dobro ,a dodatna stakla se lako naprave od komada prozirne plastike..
Antun Janković

Član od: 04 Kol 2008
Mjesto: Swansea
PorukaUpisano: Uto Kol 06, 2013 9:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar je.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma