Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Lov na Tatianu

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Pon Lip 03, 2013 8:05 pm    Naslov poruke: Lov na Tatianu Citiraj ovaj komentar

Lov na čuvenu Tatitanu sa ovog foruma.
Zvezdina figura sa slabim detaljima.
Mat nikako da dobijem, makar par puta prelazio sa mat lakom, pretpostavljam da je krivac wash od citadela kojega sam malo nanio.
Isprobavo malo tempere na kudelji za travu i od tempere dark green dobio ovu boju na slikama.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
nono_zg

PorukaUpisano: Ned Jul 14, 2013 12:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

malo probo travu srediti
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Pet Kol 09, 2013 11:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Maketarski...umjetnički...meni je ovo baš lijepo. Korektno. Naročito nakon sređivanja trave (zaista se previše plavila). Smile

Taktički...hm..."Gdje je!?", "Tamo negdje između onog panja i one dvije grane! Vidiš?!", "Vidim!"...RATATATATATATATATATATATATA...i tako jedno pola minute-minutu...i ćao lovče na Tatjanu. Više sreće na onom svijetu. Twisted Evil Wink

No, eto...obzirom da smo maketari, a ne vojnici...nismo dužni figure snajperista postavljati na taktički realnije vinjetice/dioramice. U tom smislu...a obzirom na materijal na raspolaganju...zaista baš lijepo. Smile
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Pet Kol 09, 2013 12:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni izgleda super, posebno sad s ovom "ugašenom" travom - ona stara je malo previše "svjetlila u mraku".
Natrag na vrh
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Sub Kol 10, 2013 10:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odličan Very Happy
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Sub Kol 10, 2013 11:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Možda u ovoj priči Tatiana dobije u čelo...

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
nono_zg

PorukaUpisano: Ned Kol 11, 2013 9:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e mogu ja Vas nekaj pitati, pa ko se naljuti naljuti.

WHY niko nije ništa reko prije popravljanja trave, nego sada kad je popravljeno kudite travu od prije. Pa mogli ste i to prije napisati, ne bi mi se srce raspalo i pao u depru i okanio se maketarenja. Nisam osoba koja bi kritike svatila za poziv na svadju ili tak nekaj, popravio bi kaj mogu.

A kaj se more ipak se mora figura vidjeti, mogo sam hrpu trave i granja nabacati i staviti samo cijev puške da se vidi malo i reci da je ispod svega toga skriveni snajperista pa nek ga drugovi rusi sa ratatatatata nadju Wink

BTW hvala na komentarima.
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

PorukaUpisano: Ned Kol 11, 2013 10:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

"WHY niko nije ništa reko prije popravljanja trave, nego sada kad je popravljeno kudite travu od prije. Pa mogli ste i to prije napisati, ne bi mi se srce raspalo i pao u depru i okanio se maketarenja. Nisam osoba koja bi kritike svatila za poziv na svadju ili tak nekaj, popravio bi kaj mogu. "

Možda je razlog to što je ljeto i ljudi su na odmoru...pa uz karte i bevandu broje valove...i baš ih briga za makete, a još manje za OMF. Wink

"A kaj se more ipak se mora figura vidjeti, mogo sam hrpu trave i granja nabacati i staviti samo cijev puške da se vidi malo i reci da je ispod svega toga skriveni snajperista pa nek ga drugovi rusi sa ratatatatata nadju Wink"

Tehnički...maketarski...umjetnički...vinjetica je odlična. Točka. Smile
Taktički...Hans se smjestio između dva jasno vidljiva orjentira. To znači da je ili potpuni amater...ili je potpuno lud. No, da si Hansa prikazao taktički pravilno...maketarski bi bio pomalo bez veze. Zato ne kritiziram već samo komentiram. Wink
nono_zg

PorukaUpisano: Pon Kol 12, 2013 11:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ni Hans nego Otto Laughing Laughing Wink
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

PorukaUpisano: Uto Kol 13, 2013 11:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Duboke isprike. Iz daleka mi se učinilo da je Hans. No, kad sam bolje pogledao...da...zaista je Otto. Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma