Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2447 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2006 3:37 pm Naslov poruke: Trebam Ju-87 stručnjake |
|
|
Imam Hasegawinu Stuku G-2 u 1/48 i mislim raditi onu od hansa Rudela. Želim naručiti resinski set s motorom, a budući da propelerci nisu baš moje područje zanima me da li ovaj Airesov set odgovara za točno tu G-2 Stuku Hansa Rudela tj. da li je ovaj Jumo 211 motor odgovarajući budući da na kutiji seta piše da je ovo set za D verziju? Ako ovo nije odgovarajući set, molio bih da mi preporučite neki. Treba mi samo motor s nosačima; kokpit nije obavezan.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2006 4:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Trebao bi ti odgovarati motor sa Ju-87 D-2, no moram te upozoriti-Aires u svojim motorima ne daje i nosače za isti. ja imam nekoliko DB-a za Messere i u ni jednom nisam dobio nosače!  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2447 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2006 4:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da stvarno, u ovom setu se ne dobiju nosači; hvala na upozorenju. Gdje i od kojeg proizvođača mogu nabaviti motor za Stuku G-2? Bitni su mi motor, nosači i ona ploča na koju dolaze nosači. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|