Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 3:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Nice, pile, ne znam dali sam vidio ijednog Gundama na forumu. Jel se to meni samo cini il je fit na oklopu malo slabiji? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 3:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | Nice, pile, ne znam dali sam vidio ijednog Gundama na forumu. Jel se to meni samo cini il je fit na oklopu malo slabiji? |
mislim da ih nema bas, rijetko ko to radi
Ako mislis na fit kod oklopa noge onda da, tamo je najlosiji, to je sad vec pokitano i pobruseno 2 puta, cekam da se susi zavrsni sloj surfacera pa cu primer bacit gore. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 5:28 pm Naslov poruke: |
|
|
i onda ja slazem igracke......  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 6:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | i onda ja slazem igracke......  |
Haha, nece se nis promjenit kad ga zavrsim. Stanje ce uvijek isto ostat... _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5777 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, osim onog jednog kojeg je Andrej zapoceo ovaj je jedini. Sad sam malo guglao, vidim da je kit iz MG serije, znaci trebao ni niti dost dobar. A bas bih volio sloziti nesto iz njihove PG serije, koliko sam vidio to je mrak. Nego, ce shema biti klasicna siva ili ces dati malo svog osobnog stiha? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 10:22 pm Naslov poruke: |
|
|
....pa ti si poćel lutati u temama....znam ja da buš ti to dobro napravil ali tema....daj delaj motore....kupil bum ti jednoga za Ivanu... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 11:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Shinobi ovo je MG, i fit je bolji od bilo koje maketa aviona i tenkova, i mora bit tako jer sve ide na snap fit. PG je ipak 1/60 mjerilo i kostaju jako jako puno. Ako bi slagao to onda bilo koji MG na ebayu koji se vrti oko 50ak dolara sa free shippingom. Jedino sto uz to mozes uzet je dekale za 8-10 dolara, jer ovi stickersi nisu dobri. Zanimljvi subjekt po meni, mozes ih ofarbat kako oces, dosta alclada mora bit sve uredno ali opet mozes radit weathering i sve.
Ja cu ga ofarbat custom, bijelo sivi sa ovim zelenim cammo na par mjesta. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zorro
 | | Član od: 30 Tra 2012 | | Poruke: 306 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Jul 02, 2014 12:17 am Naslov poruke: |
|
|
Stvarno gdje si ti to zalutao?!? Ali zanimljivo, samo nastavi! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Jul 02, 2014 1:29 am Naslov poruke: |
|
|
| Zorro Napisao/la: | Stvarno gdje si ti to zalutao?!? Ali zanimljivo, samo nastavi! |
Join the dark side!  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Jul 02, 2014 7:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | Shinobi ovo je MG, i fit je bolji od bilo koje maketa aviona i tenkova, i mora bit tako jer sve ide na snap fit. PG je ipak 1/60 mjerilo i kostaju jako jako puno. Ako bi slagao to onda bilo koji MG na ebayu koji se vrti oko 50ak dolara sa free shippingom. Jedino sto uz to mozes uzet je dekale za 8-10 dolara, jer ovi stickersi nisu dobri. Zanimljvi subjekt po meni, mozes ih ofarbat kako oces, dosta alclada mora bit sve uredno ali opet mozes radit weathering i sve.
Ja cu ga ofarbat custom, bijelo sivi sa ovim zelenim cammo na par mjesta. |
Sjecam se tih naljepnica, Ingram 3 kojeg sam slagao je isto bio MG serija, ali kao da mi memorija nes vice da sam dobio i klasicne decal s njim, al nemoj me drzati za rijec. Imam jos par mechova odredjenih u planu jednom sloziti, Gundam je u selekciji, al mozda stisnem malo, skupim za neki PG pa kud puklo da puklo I jos da ga ofarbati u CroPat sa low vis oznakama s nekog od migusa... "Osvetnici za 24 stoljece"  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Jul 02, 2014 7:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | veliko_pile Napisao/la: | Shinobi ovo je MG, i fit je bolji od bilo koje maketa aviona i tenkova, i mora bit tako jer sve ide na snap fit. PG je ipak 1/60 mjerilo i kostaju jako jako puno. Ako bi slagao to onda bilo koji MG na ebayu koji se vrti oko 50ak dolara sa free shippingom. Jedino sto uz to mozes uzet je dekale za 8-10 dolara, jer ovi stickersi nisu dobri. Zanimljvi subjekt po meni, mozes ih ofarbat kako oces, dosta alclada mora bit sve uredno ali opet mozes radit weathering i sve.
Ja cu ga ofarbat custom, bijelo sivi sa ovim zelenim cammo na par mjesta. |
Sjecam se tih naljepnica, Ingram 3 kojeg sam slagao je isto bio MG serija, ali kao da mi memorija nes vice da sam dobio i klasicne decal s njim, al nemoj me drzati za rijec. Imam jos par mechova odredjenih u planu jednom sloziti, Gundam je u selekciji, al mozda stisnem malo, skupim za neki PG pa kud puklo da puklo I jos da ga ofarbati u CroPat sa low vis oznakama s nekog od migusa... "Osvetnici za 24 stoljece"  |
hehe, i uz to obavezno What if pricu jer inace niko nece shvatit za ozbiljno build i dobit ces negativne dobove na natjecajima _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 02, 2014 8:05 pm Naslov poruke: |
|
|
....Picek oduševljavaš me sa metalnom bojom....svaka ti čast... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Jul 02, 2014 8:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Davor Napisao/la: | | ....Picek oduševljavaš me sa metalnom bojom....svaka ti čast... |
zato vrijedi malo probat radit auto moto stvari, naucis se dosta toga  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|