Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

brodovi i novinarke....

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2014 1:31 pm    Naslov poruke: brodovi i novinarke.... Citiraj ovaj komentar

gledam usput emisiju More, i uz ostale bisere, cujem jedan od zescih.....
-opisuje novinarka, tj prevodi pricu oficirke s velikog ruskog skolskog jedrenjaka i veli - ovaj brod ima jarbole visoke 50 metara, i 30 000 cetvornih metara konopa Smijanje
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Groff

Član od: 12 Lis 2010
Mjesto: Bakarac
PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2014 10:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako je More iz riječkog studija niš čudno !
Slider

PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2014 11:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Groff Napisao/la:
Ako je More iz riječkog studija niš čudno !

ne znam , mislim da je bilo splitsko, slusal sam onak usput....nisam vidil cijelu, al na ovo sam naletio Smile
zore70split

Član od: 15 Lis 2011
PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2014 11:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nema ti to veze iz kojeg studija,nego je stvar nepismenosti novinara i njegova urednika.A svak se od njih miša u sve bez pripreme,bitna je senzacija pa tako često naprave više štete nego koristi.

Kako sam serviser brodskih motora često bi ekipi iz Otvorenog mora pomoga složit stručni članak za neku temu.

Kad to prođe kroz par ruku do štapanja vrlo često taj tekst postane gadarija samo takva.

Jednom je mene GU potpisa,nabacija sliku i napisa da se stari filter ulja ispere u benzini i navida nazad u motor,a kad ispuštaš ulje iz motora onda da na čep kartera motora zalipiš kesu da ne štrca ulje okolo.
Nikad više od mene nje dobija slovca ni slike,niti je zagazija kroz vrata,idiot!

Zvalo me desetci prijatelja,mušterija,katastrofa..
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Slider

PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2014 11:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zore70split Napisao/la:
Nema ti to veze iz kojeg studija,nego je stvar nepismenosti novinara i njegova urednika.A svak se od njih miša u sve bez pripreme,bitna je senzacija pa tako često naprave više štete nego koristi.

Kako sam serviser brodskih motora često bi ekipi iz Otvorenog mora pomoga složit stručni članak za neku temu.

Kad to prođe kroz par ruku do štapanja vrlo često taj tekst postane gadarija samo takva.

Jednom je mene GU potpisa,nabacija sliku i napisa da se stari filter ulja ispere u benzini i navida nazad u motor,a kad ispuštaš ulje iz motora onda da na čep kartera motora zalipiš kesu da ne štrca ulje okolo.
Nikad više od mene nje dobija slovca ni slike,niti je zagazija kroz vrata,idiot!

Zvalo me desetci prijatelja,mušterija,katastrofa..

a eto, kad musterijama racunas novi filter, a samo si ga opra.....nek vide ljudi...istrazivacko novinarstvo..... Smijanje
salim se, da se ne naljutis....
tako su mene s htva nekoliko puta zvali, kao makete, zbirka, hobi, tralalaa...i cudili se jer ih nisam htio doma....aa oni bi cak iz zagreba dosli.... Vozac
ispo bi na kraju neki ludjak kaj se igra s avionicima.....a ne igram se, majke mi.... Very Happy
Minolovac 161

Član od: 16 Stu 2009
Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/
PorukaUpisano: Pon Lip 23, 2014 7:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ko fol se ne igraš. Svi smo mi strašno ozbiljni i narogušeni istraživači koji mrgodno i u znoju lica svog rade ozbiljne poslove. A kad novinarka veli da su stari Iliri mrtve pokapali u tulumima mesto tumulima, više ti niš nije čudno... Smile
Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Pon Lip 23, 2014 9:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Minolovac 161 Napisao/la:
A kad novinarka veli da su stari Iliri mrtve pokapali u tulumima mesto tumulima, više ti niš nije čudno... Smile

Ili kad novinarka napiše da je luksuzni stan poznatog splitskog umjetnika namješten antičkim namještajem... Rolling Eyes Very Happy
Slider

PorukaUpisano: Pon Lip 23, 2014 9:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ili kad pita kolegu kak se tocno pise- Iran ili Irak...
zore70split

Član od: 15 Lis 2011
PorukaUpisano: Pon Lip 23, 2014 10:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

a eto, kad musterijama racunas novi filter, a samo si ga opra.....nek vide ljudi...istrazivacko novinarstvo..... Smijanje
salim se, da se ne naljutis....
tako su mene s htva nekoliko puta zvali, kao makete, zbirka, hobi, tralalaa...i cudili se jer ih nisam htio doma....aa oni bi cak iz zagreba dosli.... Vozac
ispo bi na kraju neki ludjak kaj se igra s avionicima.....a ne igram se, majke mi.... Very Happy

Ma ja zagriza,aj nek se nešto korisno objavi,ima ljudi sa starjim motorima koje ionako ne radim jer nemožeš za plaće sastavit od njih pa bar da im nekako pomognemo da se bore..

Onda ja i novinar satima po mojoj radioni,slikaji piši,kad iden po terenu uvik bi skuplja slike,razmišlja o temama..

A onda nepismeni urednik članak razbije na dva tri da ima šta rastegnit,ubaci koju "pametnu",stavi moje ime i sliku i ond a kad izađe broj krenu pozivi sprdnje,nevjerice..

Onda nakon par miseci misleći d asan se "odljutija" pošalje opet podanike da obradimo novu temu..i još mi svu kavu popiju u firmi..e nećeš više Evil or Very Mad

Na žalost tako je i u ozbiljnim,životnim temama često
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma