Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1670 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 1:22 pm Naslov poruke: miksanje dijelova kinetik f-16a i tamija f-16c |
|
|
Da li je neko radio već nešto slično ili ako ima neki dobar link?
Naime htio bih od tamije f-16c napraviti f-16a mlu.
Znam da mi terba novi stabilizator, ali bi htio iskoristiti i zadnji dio trupa od kinetika |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 1:48 pm Naslov poruke: Re: miksanje dijelova kinetik f-16a i tamija f-16c |
|
|
| viper Napisao/la: | Da li je neko radio već nešto slično ili ako ima neki dobar link?
Znam da mi terba novi stabilizator, ali bi htio iskoristiti i zadnji dio trupa od kinetika |
A zašto bi to radio, kad Kinetic radi F-16A MLU?
Vodi računa da Kintetic i Tamiya su različito gravirani (debljina i širina linija).
Gornji dio trupa od Kinetica s donjim dijelom i nosem od Tamiye ako bi i pasali bi imali različite gravure.
Vidio sam da su ljudi uzimali neke dijelove s Kinetica (poput CFT tankova) i stavljali na Tamiyu, ali ne da je netko baš kombinirao osnovne dijelove. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 2:32 pm Naslov poruke: Re: miksanje dijelova kinetik f-16a i tamija f-16c |
|
|
| viper Napisao/la: | Da li je neko radio već nešto slično ili ako ima neki dobar link?
Možeš uzeti Tamiyu za osnovu a sve ostale dijelove koje ti trebaju kombiniraš s Hasegawom. Gravure su puno sličnije i obrada je finija, a i nije to toliko puno dijelova. Iako kombinirati dijelove trupa i nije baš jednostavno, a po meni je i nepotrebno
Ja bi potražio rezinske dijelove. Većina dijelova za pretvoriti Tamiyu u MLU postoji u resinu.
Ili još bolje, napraviš MLU-a iz Kinetica ili Hasegawe, a Tamiyu ostaviš za neki drugi project.
A ponešto o ovj temi imaš ovdje:
http://www.f-16.net/forum/viewtopic.php?t=10634 _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|