Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Tra 03, 2013 9:05 pm Naslov poruke: De agostini auti |
|
|
kupio danas crvenog stojadina...prekrasan ( 1:43)
jedino kaj je crven a moj je bio plav...pa ce airbrush malo radit
drugi po redu( za dva tjedna) je volga, treci ( kaj me isto zanima) za mjesec dana je fico
onda idu golf jedinica itd - vidio sam da ce bit i lada, moskvic i slicno
steta kaj nemaju plasticnu kutiju nego samo plasticni stalak i pokrov od one prozirne plastike za pakovanje
ali - htio sam zamolit ako netko bude pratio cijelu seriju - bit ce ih 64 - da javi ako bude vartburg karavan izaso ( nema spisak a na slici ih je samo dvadesetak)
ne pratim to a i nisam cesto uz kioske tiska,pa ako netko naleti na warburginija karavana, nek mi ga kupi ili javi
hvala unaprijed _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 9:46 am Naslov poruke: |
|
|
Pa to će izlaziti svaka 2 tjedna tako da po izlasku imaš cca 30 dana da na to naletiš, a s druge strane jednom kad izađe imaš mogućnost narudžbe pa ti to dostave.
U svakom slućaju i ja sam kupio stojadina i namjeravam kupiti još pokoji . I da sljedeći je sigurno volga ali nisam siguran za fiću da će biti treći iako je bio na fotki pakiranja. _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 10:14 am Naslov poruke: |
|
|
izgleda da bude izašao
http://piniuli.blogspot.com/search/label/Wartburg
na blogu piše da je deagostini pa valjda je u ovoj kolekciji
Jedino što se na netu ne možeš pouzdat u redosljed jer valjda u svakoj državi izlazi u drugačijim redosljedom _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 10:21 am Naslov poruke: |
|
|
evo baš i ja jučer naletio na stoju na kiosku i odmah ju uzeo, al piše u vodiču da će kroz brojeve časopisa obavijestit kak nabavit posebne vitrine za izlaganje  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 10:27 am Naslov poruke: |
|
|
Ja Fiću imam već godinama, kupio sam ga u Emmezeti za tada paprenih 50 kuna. Proizveden je naravno u Kini a firma uvoznik/naručitelj je mislim bio neki privatnik iz Slovenije. Fićo ima sve, čak i Jugo registraciju Kragujevca.
Ako ću uzimat one koje sam posjedovao i vozio u ta davna jugo doba, osim ovog Fiće trebao bi mi još Peglica, Stojadin, Škoda 110 i Renault 4.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
a lijep je
ovo mu se čak i vrata otvaraju ili mi se čini?
a sad ce i ovi časopisi biti po 50 kn, prvi je samo 25 kn bio  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | Ja Fiću imam već godinama, kupio sam ga u Emmezeti za tada paprenih 50 kuna. Proizveden je naravno u Kini a firma uvoznik/naručitelj je mislim bio neki privatnik iz Slovenije. Fićo ima sve, čak i Jugo registraciju Kragujevca.
|
Naručitelj Hribar i sinovi ako se ne varam?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 12:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Majku mu, kod nas ove serije bar za sada nece biti... A dao bih svasta za Stojadina, Golfa I, Ladu, ... A da kazem nekome u Hrvatskoj da mi kupi tih par komada i posalje, bila bi postarina skuplja od makete... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 12:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Što se tiče Stojadina,meni sve odgovara i model i boja,od egzotičnijih me zanima Renault 16. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 1:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| @Bastardo, poštarina bi bila negdje oko 2-4 eura ako se šalje po komadu... oko 10 eura za paketić 500g-1000g. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 1:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Kekso: A od tih 64 auta ja bih imao makar 10 njih Znaci 60+ € za to. A i nasa pljackacka posta bi uzela jos koji € za isporuku... Bagra...
Valjda ce se nas DeAgostini smiluovati pa jednog dana te makete ponudi i u nasim trafikama... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 1:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | Ja Fiću imam već godinama, kupio sam ga u Emmezeti za tada paprenih 50 kuna. Proizveden je naravno u Kini a firma uvoznik/naručitelj je mislim bio neki privatnik iz Slovenije. Fićo ima sve, čak i Jugo registraciju Kragujevca.
Ako ću uzimat one koje sam posjedovao i vozio u ta davna jugo doba, osim ovog Fiće trebao bi mi još Peglica, Stojadin, Škoda 110 i Renault 4.  |
Inaće nedavno sam nabavio 2 ovakva sa fotke (ima ih u intersparu u ZG) cijena i dalje 50 kn
Ali fićo prema fotkama u kolekciji deagostini će biti verzija gdje se vrata otvaraju na drugu stranu. A koliko sam vidio biti će i peglice
Nisam neki zagriženik u skupljanje ovih modela ali ćini mi se da ako će biti perja kupiti ću barem one koji su bili viđeniji na našim cestama škode, polonez, lade...
E da nakon što sam nabavio fiću naletio sam i na renault 4 GTL od buraga pa sam i to uzeo u istom mjerilu prije 2 mjeseca. Nažalost bio je jedini u trgovini. Renault je i inaće teško dobavljiv jer izgleda da neda baš svakome da izrađuje njihove modele tako da sam izgleda našao "iglu u plastu sijena". _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Pierre
 | | Član od: 12 Stu 2008 | | Poruke: 338 | |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2013 5:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Prekrasno, bit će i Yugo !
Još Fiat Tempra i Megan i imam sve što sam vozio
Imam one prve aute (Fićo, Z 101 i imam zadnji koji vozim (Picasso) ...
A zanimljivo je i da ženica oće autiće (PZ 126, PZ 125, FSO Polonez, Fiat Brava ... ) koje su imali njeni ... još će i makete radit umjesto mene . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|