Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

10. Kup Zagreb - najava

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
cromodeler

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 11:38 am    Naslov poruke: 10. Kup Zagreb - najava Citiraj ovaj komentar

Izuzetno mi je drago najaviti našoj maketarskoj populaciji da su dogovoreni vrijeme i mjesto održavanja 10.-tog Kupa Zagreb!

Jubilarni kup biti će održan 30. svibnja 2015.-te u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, Savska 25.

Za one koji nisu iz Zagreba, možda će lakše znati lokaciju ako napomenemo da je to preko puta Tehničkog muzeja .

Za sada toliko, u narednim mjesecima marljivo radite makete, a kako se budu dogovarali ostali detalji, tako će biti i objavljeni .

pozdrav svima
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 11:43 am    Naslov poruke: Re: 10. Kup Zagreb - najava Citiraj ovaj komentar

cromodeler Napisao/la:
Izuzetno mi je drago najaviti našoj maketarskoj populaciji da su dogovoreni vrijeme i mjesto održavanja 10.-tog Kupa Zagreb!

Jubilarni kup biti će održan 30. svibnja 2015.-te u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, Savska 25.

Za one koji nisu iz Zagreba, možda će lakše znati lokaciju ako napomenemo da je to preko puta Tehničkog muzeja .

Za sada toliko, u narednim mjesecima marljivo radite makete, a kako se budu dogovarali ostali detalji, tako će biti i objavljeni .

pozdrav svima

Znači bit će sranje s parkingom .... Crying or Very sad
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 1:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to je najbitnija stvar kod organizacije maketarskog natjecanja.... Rolling Eyes Very Happy
Najbolja bi lokacija bila neki shoping centar?
Salim se malo, ne zamjerite
Kolega Tomo, budem vam ja naso parking, vi sam dojdite. Nebi vjerovali al ima jos mjesta gdje se ne placa parking u Zg, i to odma kod SC-a
Administrator
Član od: 29 Svi 2006
Mjesto: Zg
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 1:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Još je rano za detalje , ali radimo na tome da parkiranje nebude problem Laughing .

U procesu smo razgovora kako proći portu Studenskog centra .
Varijante su pomoću iskaznice SC-a ili uz najavu registracije ili dopunski čovjek koji ''pozna maketare'' dežurni uz portira SC-a ili nešto već nešto.
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 1:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlična pozicija, nadam se da ću moći doći. Treba plastike se uhvatiti!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 1:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
to je najbitnija stvar kod organizacije maketarskog natjecanja.... Rolling Eyes Very Happy
Najbolja bi lokacija bila neki shoping centar?
Salim se malo, ne zamjerite
Kolega Tomo, budem vam ja naso parking, vi sam dojdite. Nebi vjerovali al ima jos mjesta gdje se ne placa parking u Zg, i to odma kod SC-a

Pa parking nije najvažnija, ali jest dosta bitna stavka. Možda ne Zagrebčanima koji će doći turistički tramvajom, ali oni koji dovoze makete na natjecanje jest. Tamo je problem naći parking i koji se plaća, a besplatan, jedino ako dođeš u 6 ujutro.

Uglavnom kolega Low, hvala na ponudi, rado je prihvaćam i radujem se dolasku! Very Happy
Natrag na vrh
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 2:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaka čast! Smile
što se tiče parkinga, ima jako blizu osigurani parking, što je ipak bolje nego da se mora kružiti pol sata ne bi li se našlo neko mjesto. naravno da je bolje kad se ima svoj parking u krugu škole, ali trebamo bit realni. također, ako organizatori uspiju nešto dogovorit sa upravom SC-a, pa da se parkira nutra, super.
Ali, komentiram zapravo zato što sam htio pohvalit lokaciju, koja je na velikom prometnom pravcu, pa možda privuče i neke nove zaljubljenike u hobi. jer ove druge lokacije, gdje se tradicionalno održavaju natjecanja su pomalo izvan ruke i klincima koji nemaju prijevoz je teško doći. znam kak je meni bilo kad sam bio klinac. nisam imao nekog ko bi me vozio, pa sam sve morao sam. siguran sam da i danas ima klinaca koji bi došli na npr. crnu kraljicu ali ili ne znaju gdje je, ili saznaju prekasno, ili nemaju kako doći do tamo.
a ovako će sigurno bit i više putnika namjernika koji će slučajno naletit jer su bili u blizini
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 3:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Što reći nego : Odlično i ... napokon ! Svaka čast. Very Happy Very Happy Very Happy

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 4:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično za novu lokaciju i nadam se da će se parking-pitanje kvalitetno razriješiti.
Sad odmah plastika u ruke, jer moram nešto završiti do tada i doniti.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 7:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jadnostavno - stavite mail na koji se moze prijavit registracija, ujutro dajte portiru spisak i voila....naravno ak bude moglo unutra
a ima i parking iza tehnickog...jedino koj se placa...al uvijek ima mjesta, bar je bilo svaki put kad sam ja trebal... Cool
Bumble bee
Moderator
Član od: 23 Jul 2006
PorukaUpisano: Čet Lis 30, 2014 10:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super lokacija, vrata do mog posla Very Happy kaj se tice parkinga, ne vjerujem da bi trebao biti problem... Koliko znam SC subotom ne radi (osim menze), a njihov novi parking je preogroman... Znaju raditi problema ujutro ako mi iz skolskog dvorista odemo tamo, jer valjda im je tada nakrcan, iza 4,5 bas ih briga gdje parkiras uglavnom je sve pusto, cini mi se da bi tak moglo i u subotu biti... Drzim vam palceve da vam uspiju planovi
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma