Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| jastreb11
| | Član od: 24 Ožu 2015 | | Poruke: 18 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Tra 17, 2015 6:46 am Naslov poruke: 1:35 Patton |
|
|
Evo jedne slike pattona.
Ostale su jos samo sitnice za napraviti i lakiranje.
Poslikat cu ga kad sve završim. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KuKŁiNsKi
| | Član od: 03 Kol 2014 | | Poruke: 160 | | Mjesto: Dežela |
|
Upisano: Sub Tra 18, 2015 12:56 am Naslov poruke: |
|
|
| ljepa osnova za neki dobar weathering (: |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jastreb11
|
Upisano: Ned Tra 19, 2015 12:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| KuKŁiNsKi Napisao/la: | | ljepa osnova za neki dobar weathering (: |
Nije mi jasno čemu ovaj tužni smajlić. Da ste pročitali moje predstavljanje vidjeli bi ste da sam početnik u maketarstvu. Više Vas neću gnjaviti mojim radovima.
Evo slike gotovog Pattona
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| XVI
 | | Član od: 28 Kol 2012 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Tra 19, 2015 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| jastreb11 Napisao/la: | | KuKŁiNsKi Napisao/la: | | ljepa osnova za neki dobar weathering (: |
Nije mi jasno čemu ovaj tužni smajlić. Da ste pročitali moje predstavljanje vidjeli bi ste da sam početnik u maketarstvu. Više Vas neću gnjaviti mojim radovima.
|
Mislim da koleg nije mislio nista lose, nego je samo obrnio smajlic "( :" umjesto ": ).... Samo vi slikajte radove bas mi je drago da se stavljaju slike iz naseg malog pustog grada .... Cini mi se da su vam radovi sve bolji i bolji. Sad ne znam jel maketa sjajna samo zbog slika ili je sjajna zbog laka al matirajte ju i lupite neko blato prasinu na njega i bit ce odlican  _________________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."
Albert Einstein
XVI: poruka promijenjena dana: Ned Tra 19, 2015 5:32 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jastreb11
|
Upisano: Ned Tra 19, 2015 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| XVI Napisao/la: | | jastreb11 Napisao/la: | | KuKŁiNsKi Napisao/la: | | ljepa osnova za neki dobar weathering (: |
|
MIslim da koleg nije mislio nista zno namjerno nego je samo obrnio smajlic "( :" umjesto ": ).... Samo vi slikajte radove bas mi je drago da se stavljaju slike iz naseg malog pustog grada .... Cini mi se da su vam radovi sve bolji i bolji. Sad ne znam jel maketa sjajna samo zbog slika ili je sjajna zbog laka al matirajte ju i lupite neko blato prasinu na njega i bit ce odlican  |
Mislim da je do laka. Lakirao sam s alcland polumat lakom. Uživo nije tako sjajan, slikano je na otvorenom.
Sto se tiče blata i prašine to mi je još daleki pojam. Pauzirao sam od maketarstva nekih dvadesetak godina a tad sam radio avione u 1/72, tako da mi je olkop mala nepoznanica a pogotovo 1/35. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Tra 19, 2015 4:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Jastrebe, potpuno si krivo shvatio smajlića, neki ljudi ih okrenuto stavljaju. Kuklinski ti je, dapače, dao pohvalu kako je maketa lijepo napravljena i zaslužuje weathering. Budi bez brige da je ovdje ekipa dobronamjerna, ako ti i nešto iskritiziraju, nitko te neće vrijeđati, već, dapače, kritizirati samo iz dobronamjernih razloga kako bi unaprijedio svoj rad.
Patton mi izgleda odlično, možda mala zamjerka gusjenicama, čine mi se precrvenkaste (možda griješim, ne vidim dobro) ali to sve mogu popraviti uljane boje, pigmenti i slično. Malo popravi detalje farbom na alatu (kao da ti je malo ruka pobjegla ili nisi imao dovoljno sitan kist).
Sve u svemu, fino sklopljeno i pofarbano. Sad se uhvati učenja weatheringa (filteri, washevi, pigmeti i tak to) i opleti po eksperimentiranju. I budi spreman da ćeš ponekad i usrat motku  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jastreb11
|
Upisano: Ned Tra 19, 2015 4:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Moja greška sad sam bolje pogledao smješka. Moje isprike kolegi forumašu.
Sad i ja vidim da su na suncu malo više crvene gusjenice inaće to je boja za hrđave gusjenice. U kući skroz drugačije izgledaju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|