Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1513 | |
|
Upisano: Uto Svi 12, 2015 7:47 am Naslov poruke: Prodajem helić - drone |
|
|
Iako se ne radi o maketi možda netko tko voli letenje želi nabaviti baš to: Prodajem kvadkopter DJI Phantom 2 Vision+, posve kompletan, kao nov, i odmah spreman za letenje. Opremljen je standardnom kamerom za fotkanje i video, daljinskim upravljačem i tri baterije. Radijus leta je više od 1000 m 8 visina leta cca 400 m (isprobano u praksi). Radi se o izvrsnoj i vrlo popularnoj letjelici sa kojom smo snimili neke od najljepših kadrova u životu. Cijena 6.000,00 kn.
Uostalom, pogledajte neke od naših video uradaka sa njime:
https://www.youtube.com/watch?v=kXELbMXMutw
https://www.youtube.com/watch?v=Bcd62BTcmUc
https://www.youtube.com/watch?v=8DhrKreOQe8 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
|
Upisano: Sri Svi 13, 2015 1:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Javio mi se jedan član foruma privatnom porukom jer želi kupiti dron, ali nakon što sam mu odgovorio, a on odgovorio opet meni, više mu ne mogu slati privatne poruke. Da li moderatori ili administrator foruma znaju o čemu se radi?
Naime kada napišem poruku i stisnem dugme za slanje poruka, dobijem obavijest da je poruka poslana, ali u poslanim porukama je nema, nego se nalazi u rubrici "Poruke za slanje". Štoviše, u toj rubrici nema opcije da se poruka spremna za slanje može i poslati, nego samo tamo čeka, a ne zna se što.
Molim hitno za pomoć!!! Hvala unaprijed,
Danijel Frka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Svi 13, 2015 1:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Provjerite jedan i drugi da li su vam pini pretinci. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
|
Upisano: Sri Svi 13, 2015 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Moji su pretinci sa porukama ispražnjeni... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
|
Upisano: Sri Svi 13, 2015 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Hajde Cro-horvat, javi mi se na mail: danijel.frka@gmail.com ili na 098 328 059.
LP,
Danijel |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jolly Rogers
 | | Član od: 04 Sij 2011 | | Poruke: 368 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sri Svi 13, 2015 2:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Poruka je u pretincu "poruke za slanje" vjerovatno zato jer je clan kojem je upucena nije otvorio. Kad je poruka pogledana trebala bi se prebaciti u "poslane poruke". _________________ Govori tiho i nosi štap sa sobom
MK GRUNF |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Sri Svi 13, 2015 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jolly Rogers Napisao/la: | | Poruka je u pretincu "poruke za slanje" vjerovatno zato jer je clan kojem je upucena nije otvorio. Kad je poruka pogledana trebala bi se prebaciti u "poslane poruke". |
Tocno tako
Neprocitana poruka stoji u pretincu 'poruke za slanje' posiljatelja sve dok ju primatelj ne otvori. Tada se prebacuje u 'poslane poruke'
Tako da se nije dogodilo nista neuobicajeno, primatelj poruke jednostavno nije jos otvorio poruku _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
|
Upisano: Sri Svi 13, 2015 3:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| ok, hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|