Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| stari
| | Član od: 12 Lip 2012 | | Poruke: 304 | | Mjesto: Kastav |
|
Upisano: Pet Lis 09, 2015 7:51 pm Naslov poruke: Forex |
|
|
| Do sada nisam radio sa forex-om, ali sam odlučio da počnem i s njim. Pošto nemogu naći u Rijeci i okolini forex 1mm u maloprodaji u manjoj veličini, recimo 1mx1m već samo u veloprodaji i to table 3mx1m što je dovoljno za tri moja života, odlučio sam se nabaviti preko proizvođača reklama. Obrtnik je voljan prodati tablu za 300kn, pa stoga tražim riječane, koji su zainteresirani za podjelu da se jave na pm. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Lis 09, 2015 10:00 pm Naslov poruke: Re: Forex |
|
|
| stari Napisao/la: | | Do sada nisam radio sa forex-om, ali sam odlučio da počnem i s njim. Pošto nemogu naći u Rijeci i okolini forex 1mm u maloprodaji u manjoj veličini, recimo 1mx1m već samo u veloprodaji i to table 3mx1m što je dovoljno za tri moja života, odlučio sam se nabaviti preko proizvođača reklama. Obrtnik je voljan prodati tablu za 300kn, pa stoga tražim riječane, koji su zainteresirani za podjelu da se jave na pm. |
pa kaj ti je???naruci cijelu krpu od tri metra, s dostavom je niti 200 kuna, pa ti prodaji drugima...
i reci tom obrtniku da je Sir Oliver za njega mala beba....drugim rijecima da je obican pljackas.....100 kuna tri kvadrata, a ion tebi jedan za 300...prava stvar samo deset puta vise....
ak neces, poslal bum ti ja metar samo plati postarinu, i to badava
eto
ps sibni mi mail opet, riknul komp pa nestalo  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|