Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ninoslav
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Maynooth,Ireland |
|
Upisano: Sub Velj 13, 2016 4:01 pm Naslov poruke: KV-1 mod.1942 1/35 |
|
|
Radi se o modelu KV-1 mod.1942 1/35 proizvođača Eastern Express.U svojoj ponudi KV tenkova imaju oko 10-tak verzija te su svi na isti princip slaganja sa razlikama na kupoli,detaljima na gornjem djelu tijela tenka,dodatnim oklopom,kotačima....ovisno o kojem se modelu radi.Tako da ima dosta viška djelova.Što se tiče plastike ona je taman mekana pa se na mjestima gdje se višak plastike odljeva razlijao lako se odstranjuje i izbrusi.Gusjenice su gumene i nekako brašnaste strukture te se sklapaju od dvije polovice i čist solidno izgledaju.E sad o točnosti i pravim detaljima modela u mm stvarno neznam.Što se tiče uputstva neznam kaj bi rekel,dva lista isprintanih shema sastavljanja zaklamano klamericom bez ikakvih objašnjenja o bojanju ili info o oznakama.Pa nije ni čudo da njihovi modeli koštaju max 12 eura
Pošto je na naslovnici kutije prezentiran crtežom model u nekakvim zimskim uvjetima(boje bež???)odlučio sam ga pofarbat vallejo rusko zelena WWII,posvjetljena ruskom uniform WWII bojom,na gusjenice i na sam tenk koristil sam AK rust te sam na njega primjenio Ice and Snow Wash firme Krycell.
P.S.fotke su malo lošije kvalitete,nemam bolji fotić,al ima i gorih fotografija
 _________________ CCCP
https://www.facebook.com/TanksAndArmouredVehicles |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Sub Velj 13, 2016 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Skidam kapu maketaru koji godišnje napravi cca 20 tenkova.
Nino na ovim mutnim fotkama KV je čista 4.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Velj 13, 2016 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Za jedan kramp, izgleda jako dobro! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|