Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| pokemoni
| | Član od: 02 Sij 2015 | | Poruke: 17 | | Mjesto: Vrsac |
|
Upisano: Pet Jul 29, 2016 6:53 pm Naslov poruke: Staklena vitrina ikea detolf modifikacija |
|
|
Posle duge potrage uspeo sam da kupim dve polovne ikea detolf vitrine koje su od kaljenog stakla,vecinu ideja za modifikacije pokupio sam na netu.Materijal od dve polovne vitrine sam iskoristio za pravljenje jedne duple.Uradio novu plocu od iverice 25mm gornju i donju,a metalne zabice za spajanje sajli sam iskoristio kao stelujuce police na raznim visinama,na brzone od zabica cu uskoro staviti gumeno crevo.Uradicu i led trake za rasvetu za svaku policu,kablove necu provlaciti vec sam zamislio da mi metalni nosaci sa strane koji drze police jedan bude + a drugi - za led trake koje cu zalepiti od dole.Kada traku zalepim od dole zalemicu parcice zica koji ce se naslanjati na metalne nosace polica i prenositi napajanje za iste.U planu je i da stavim bravicu sa kljucem i da na neki nacin malo bolje zadihtujem prednja vrata.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|