Upisano: Ned Lis 04, 2020 4:01 pm Naslov poruke: P
Temu cu ostaviti otvorenu.. Posto sam neznam koliko puta obrisao temu iz poznatog razloga ovaj puta necu..
Zsmolio bih bilo koga da mi objasni zasto je bas na ovom forumu uplodanje fotografija mucno do povracanja.
I da mi uopce ako itko zna objsni kako normalno uplodati fotografije
Probao sam sa imageshackom uzas... O Photobucketu nezelim niti pricati...
Molim pomoc KAKO POSTAVITI FOTOGRAFIJU NA NORMALAN MACIN
Fotografije možeš postaviti na doslovno bilo koji webservis za hostanje fotografija, bio to imageshack, photobucket, imgur, pinterest, pa čak i facebook, samo je bitno da je fotografija negdje na internetu.
Kad si je uploadao negdje, desni klik na nju i odabereš opciju "Copy image URL/adress". Taj URL koji si kopirao zalijepiš između [img][/img] taggova (imaš ih gore ispod naslova posta kad pišeš), npr:
[img]http://www.google.hr/imgURL[/img]
Uploadanje na forum nije uopće mučno jer ga ni nema Da ne ulazimo u detalje, forum je star, teško ga je updateat i nema neograničeno prostora za pohranu, zato se slike pohranjuju na drugim servisima i samo linkaju na forum. _________________ MK David Schwarz
ZMMS
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma