Upisano: Ned Stu 13, 2016 4:39 am Naslov poruke: Tamiya 1/350 USS Fletcher (DD 448 LA VALLETTE)
Za ovu priliku DD 448 LA VALLETTE
Ovu maketu mislim da nema potrebe posebno predstavljati...
Nakon sto mi je Taurova Gorizia dobro prala mozak izmedju redova sam se odmarao sa puno savrsenijim Tamyinim USS Fletcher,,,
P,S U samom radu mi se dogodila jedna kardinalna greska.. Ako se bolje pogledaju slike krmene superstrukture vidi se da su vrata nalijepljena naopako.
Gresku sam uvidio tek nakon sto je ljepilo dobro uhvatilo tako da mi je rastavljanje bilo neprihvatljivo.. (desava se)
THX Slider....
E nije isto mi koji slazemo makete i netko tko je u njima 300kmh...
Prihvacam pozitvnu kritiku...
Slider je primjetio jednu gresku koja je tocna a radi se o boji palube koja je za ovu priliku komplet pogresna jer se radi o verziji do 1945...
U ovom trenutku tu vise nista nemogu popraviti tako da ostaje kakv jeste za 25 eura koliko je kostao.
Prezivjet cu s obzirom da namjeravam izvuci jos nekoliko
razaraca iz ove legendarne klase radnih konja Americke ratne mornarice iz perioda drugog svjetskog rata.
Da li mogu zamoliti za direktne linkove fotografija tako da se one odmah pokazuju na forumu umjesto da se klika.? Imageshack ima tu opciju . _________________
Upisano: Pon Stu 14, 2016 11:42 am Naslov poruke: Re: Tamiya 1/350 USS Fletcher (DD 448 LA VALLETTE)
Ma samo oko ovih linkova gore moraš staviti tagove [img] i [/img] i prikazat će ti sliku umjesto linkova, ali su ti slike ogromne, pa ih malo smanji prije nego ih postavljaš... _________________
Thx slider ....
Bas to sam trazio ...
Maketu imam ali nisam znao koji je od njih sudjelovao u ratnim operacijama do
1945 a bilo mi je bitno da je shema bojanja ista ko na maketi sto si prikazao
jer nisam htio u maskirnoj shemi........
Oba koji su bili u Tokyo bayu prilikom Japanskog potpisivanja kapitulacije su bili sareni a to mi trenutno nije igralo ulogu,budemo se culi prije slaganja da mi tocno kazes koje boje .....
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma