Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Toyota Corolla WRC
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 11:46 am    Naslov poruke: Toyota Corolla WRC Citiraj ovaj komentar

dobro jutro, neradni narode

evo mog projekta za ovaj BO, Tamiyina Corolla WRC
uz to sam uzeo kit od Renaissanca za otvaranje vrata. uz njega se dobije i jedna plahta metala. ova druga (desna) je Scale Motorsport. postoji jos jedan Acu Stion set, njega nisam kupovao. preskup je, a i bilo bi previse Very Happy. interesantno je da je samo par dijelova zajednicko na tim setovima (uglavnom mrezice) tako da se tek sa sva tri seta dobije sve, ali bas me briga.
bit ce nesto carbona, a planiram uzeti i druge decale za nju, to jos trazim.
za boju sam vec rijesio, Zero dvodijelna bijela.
eto to bi bilo to za sad, ovaj build ce mi biti poprilicna nepoznanica jer nisam jos u ovom obimu radio sa resinom, a da ni ne pricam o kolicini mesarenja koju ce trebati napraviti Wink

Low: poruka promijenjena dana: Čet Kol 26, 2010 11:31 am; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 12:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zanimljivo. Shocked Oćeš stavljat oboja vrata ili samo jedna?
Gazda
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 12:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

htio bi oboja stavit, al vidit cemo kak ce krenut.
nemoj me odmah bedirat Very Happy

PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 12:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sori sori, samo me zanimalo. Embarassed Very Happy

A decale misliš stavlajt druge ali ovakve samo od nekog drugog proizviđača? Confused

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 1:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve opasni neki planovi u ovom BO-u Twisted Evil
Koju decal shemu planiras ako se smije znati?

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 1:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Veri veri inčresting... Sretno sa tim resinom... Smile
Gazda
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 1:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

decale mislim potpuno drugacije stavljat.
ovi su dosta komplicirani za postavit, cak i da se radi 'normalan' auto. a uz izrezivanje vrata javljaju se i problemi sa decalima.
nisam jos odlucio koju cu shemu, imam nekoliko favorita.
a medju favoritima je i marlboro varijanta, ali onda moram raditi crveni auto, a vec sam kupio bijelu boju Rolling Eyes

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 3:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ides,beba, ovo s vatima je strava, al ce biti kitanja i smirglanja... Steta sto je nadimak "smirgl boy" vec zauzet Laughing
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Ned Velj 01, 2009 3:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Steta sto je nadimak "smirgl boy" vec zauzet Laughing

Trkelj Udara u zid

Ma nek se muci malo... Smile
Gazda
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

'lagani' update
desna vrata skinuta i rupa obradjena. ipak sam morao izvuci tesku masineriju iz ormara. okvir sam odvojio skalpelom, ali plastika na vratima je jednostavno bila predebela za skalpel. tako da sam originalna vrata potpuno unistio, ali ni ne trebaju mi.
ljeva vrata cu sutra, nemam vise cajta

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A jesi ih skasapio Laughing ,ovo ti je odlično ispalo čiste linije i sad kreni na druga,sretno.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bash si ih izmrcvario Laughing
Samo naprijed...dat ce i meni motivaciju da se primim skalpela Twisted Evil

PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ljepo si to napravio. Very Happy Sada se potrudi tako na drugoj strani. Wink

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hoce li biti potrebno rezati i u blatobrane ili je dosta samo vrata skinuti? Pitam jer na rezinskom dijelu je komad prednjeg i zadnjeg blatpbrana.
Low
Gazda
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nece trebat rezat blatobrane. taj dio se ljepi na unutrasnju stranu postojecih blatobrana i stvara ojacanje jer se na to buse rupe i usarafljuju vrata koja se drze jedino u te dvije tocke.

inace, vrata su unistena jer je najmanji nastavak koji imam za brusilicu velik cijelih 6mm. pa je nemoguce ovo izvest urednije Very Happy
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed
Stranica 1/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma