Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Željko
 | | Član od: 29 Pro 2020 | | Poruke: 12 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2020 2:14 pm Naslov poruke: Tamiya tenk T-72 M1/1:35 |
|
|
Maketu sam završio još jesenas i evo da je podijelim sa članovima foruma. Svi savjeti za budući rad su dobro došli pa evo fotografije moje makete:
U nedostatku bolje diorame dobro je poslužio i stari ručnik .
Željko: poruka promijenjena dana: Čet Pro 31, 2020 5:23 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Groff
 | | Član od: 12 Lis 2010 | | Poruke: 558 | | Mjesto: Bakarac |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2020 7:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Doooobro za “početnika “, dapače odlično 👍😳 _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2020 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošli na forum Željko, krasan rad i pravo vrijeme za povratak u ovaj krasan hobby! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MakroMaki
 | | Član od: 27 Kol 2013 | | Poruke: 639 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2020 9:47 am Naslov poruke: |
|
|
Kolika je bila pauza od maketarenja? Za pocetak jako dobro i lijepo. Svaka slijedeca ce biti jos bolja... btw, koja je slijedeca?
Ovaj forum je pun ljudi koji ce ti pomoci ako zapnes, udijeliti savjet kad ces ga trebati. Ne ustrucavaj se pitati. Osim toga, internetovi su brdo znanja i tutoriala. Otvori youtube, upisi u trazilicu, i sve ti je na dohvat ruke.
Pozdrav,
Mario _________________ MK Grunf Zagreb - ajatolah rokenrolah
MK Grunf website |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MAK2020
 | | Član od: 25 Velj 2020 | | Poruke: 735 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2020 11:06 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav i dobrodošao. Maketa je uredno složena i bolje nego uredno za pocetak, podloga je nekakav nasip na Dnjepru
Bitno da uživaš; osobno, više uživam u izradi nego u gotovoj.
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Željko
|
Upisano: Čet Pro 31, 2020 12:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Groff Napisao/la: | | Doooobro za “početnika “, dapače odlično 👍😳 |
Hvala!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Željko
|
Upisano: Čet Pro 31, 2020 12:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Dobrodošli na forum Željko, krasan rad i pravo vrijeme za povratak u ovaj krasan hobby! |
Hvala na dobrodošlici. Ništa ljepše od izrade maketa u ova "apokaliptična" vremena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Željko
|
Upisano: Čet Pro 31, 2020 12:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| MakroMaki Napisao/la: | Kolika je bila pauza od maketarenja? Za pocetak jako dobro i lijepo. Svaka slijedeca ce biti jos bolja... btw, koja je slijedeca?
Ovaj forum je pun ljudi koji ce ti pomoci ako zapnes, udijeliti savjet kad ces ga trebati. Ne ustrucavaj se pitati. Osim toga, internetovi su brdo znanja i tutoriala. Otvori youtube, upisi u trazilicu, i sve ti je na dohvat ruke.
Pozdrav,
Mario |
Eh, pauza je bila dobrih 45 god. ali tada sam bio praktički još dijete od 14 god. i koliko znam bile su samo Revell makete i nisam imao pojma o ovim slikarskim tehnikama koje sam sada primjenio kao početnik u izradi ove makete.
Sljedeći radovi će biti sastavljanje dvije makete koje su mi stigle prije 2 dana.
Prva je ista kao ova moja ovdje predstavljena, dakle tenk T-72M1/1:35 Tamiya ali u boji pustinjskog pijeska za mog radnog kolegu kojem se jako sviđa ali on nema afiniteta i živaca za sastavljanje i "pickarenja".
Druga je Tamiya Abrams M1A2 Iraq Freedom/1:35 za moju dušu. Čekam da mi stigne set za izradu protu-kliznih površina (VMS Hull tex anti-slip coating) za Abramsa budući da Tamiya nema otisnute protu-klizne površine.
Ako negdje zapnem, javim se za savjet jer vidim da na ovome forumu ima puno ljudi spremnih pomoći.
Hvala! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Željko
|
Upisano: Čet Pro 31, 2020 12:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| MAK2020 Napisao/la: | Pozdrav i dobrodošao. Maketa je uredno složena i bolje nego uredno za pocetak, podloga je nekakav nasip na Dnjepru
Bitno da uživaš; osobno, više uživam u izradi nego u gotovoj.
Pozdrav! |
Ha, ha, baš si me nasmijao ... može biti da je ručnik iz Dnjepra.
Upravo tako, uživam u izradi i dođe mi pomalo žao kada se radovi približavaju kraju.
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 03, 2021 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| odlićan je |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|