Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Tamiya tenk T-72 M1/1:35

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Željko

Član od: 29 Pro 2020
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2020 2:14 pm    Naslov poruke: Tamiya tenk T-72 M1/1:35 Citiraj ovaj komentar

Maketu sam završio još jesenas i evo da je podijelim sa članovima foruma. Svi savjeti za budući rad su dobro došli pa evo fotografije moje makete:

U nedostatku bolje diorame dobro je poslužio i stari ručnik Smile.

Željko: poruka promijenjena dana: Čet Pro 31, 2020 5:23 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Groff

Član od: 12 Lis 2010
Mjesto: Bakarac
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2020 7:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Doooobro za “početnika “, dapače odlično 👍😳
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Pro 30, 2020 8:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodošli na forum Željko, krasan rad i pravo vrijeme za povratak u ovaj krasan hobby!
MakroMaki

Član od: 27 Kol 2013
PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2020 9:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kolika je bila pauza od maketarenja? Za pocetak jako dobro i lijepo. Svaka slijedeca ce biti jos bolja... btw, koja je slijedeca?

Ovaj forum je pun ljudi koji ce ti pomoci ako zapnes, udijeliti savjet kad ces ga trebati. Ne ustrucavaj se pitati. Osim toga, internetovi su brdo znanja i tutoriala. Otvori youtube, upisi u trazilicu, i sve ti je na dohvat ruke.

Pozdrav,
Mario

MK Grunf website
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
MAK2020

Član od: 25 Velj 2020
PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2020 11:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav i dobrodošao. Maketa je uredno složena i bolje nego uredno za pocetak, podloga je nekakav nasip na Dnjepru Smile

Bitno da uživaš; osobno, više uživam u izradi nego u gotovoj.

Pozdrav!
Natrag na vrh
Željko

PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2020 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Groff Napisao/la:
Doooobro za “početnika “, dapače odlično 👍😳

Hvala! Smile
Natrag na vrh
Željko

PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2020 12:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
Dobrodošli na forum Željko, krasan rad i pravo vrijeme za povratak u ovaj krasan hobby!

Hvala na dobrodošlici. Ništa ljepše od izrade maketa u ova "apokaliptična" vremena.
Natrag na vrh
Željko

PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2020 12:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

MakroMaki Napisao/la:
Kolika je bila pauza od maketarenja? Za pocetak jako dobro i lijepo. Svaka slijedeca ce biti jos bolja... btw, koja je slijedeca?

Ovaj forum je pun ljudi koji ce ti pomoci ako zapnes, udijeliti savjet kad ces ga trebati. Ne ustrucavaj se pitati. Osim toga, internetovi su brdo znanja i tutoriala. Otvori youtube, upisi u trazilicu, i sve ti je na dohvat ruke.

Pozdrav,
Mario

Eh, pauza je bila dobrih 45 god. ali tada sam bio praktički još dijete od 14 god. i koliko znam bile su samo Revell makete i nisam imao pojma o ovim slikarskim tehnikama koje sam sada primjenio kao početnik u izradi ove makete.
Sljedeći radovi će biti sastavljanje dvije makete koje su mi stigle prije 2 dana.

Prva je ista kao ova moja ovdje predstavljena, dakle tenk T-72M1/1:35 Tamiya ali u boji pustinjskog pijeska za mog radnog kolegu kojem se jako sviđa ali on nema afiniteta i živaca za sastavljanje i "pickarenja".

Druga je Tamiya Abrams M1A2 Iraq Freedom/1:35 za moju dušu. Čekam da mi stigne set za izradu protu-kliznih površina (VMS Hull tex anti-slip coating) za Abramsa budući da Tamiya nema otisnute protu-klizne površine.

Ako negdje zapnem, javim se za savjet jer vidim da na ovome forumu ima puno ljudi spremnih pomoći.

Hvala!
Natrag na vrh
Željko

PorukaUpisano: Čet Pro 31, 2020 12:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

MAK2020 Napisao/la:
Pozdrav i dobrodošao. Maketa je uredno složena i bolje nego uredno za pocetak, podloga je nekakav nasip na Dnjepru Smile

Bitno da uživaš; osobno, više uživam u izradi nego u gotovoj.

Pozdrav!

Ha, ha, baš si me nasmijao ... može biti da je ručnik iz Dnjepra. Smile
Upravo tako, uživam u izradi i dođe mi pomalo žao kada se radovi približavaju kraju.

Pozdrav!
Natrag na vrh
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
PorukaUpisano: Ned Sij 03, 2021 9:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlićan je
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma