Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Prodaju se decali - registarske HV tablice

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pet Velj 05, 2021 1:41 pm    Naslov poruke: Prodaju se decali - registarske HV tablice Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima,
prodaju se setovi decala sa registarskim tablicama za HV vozila.
Cijene:
1/72 set 25 kn
1/35 set 40 kn

U setu su standardni decali sa brojevima i tablicom, ali su priložene i tablice otisnute na iznimno zahvalnoj PVC foliji. Iako je taj PVC u oba seta, dodan je isključivo za 1/72 mazohiste jer zbog iznimno sitnog otiska nisam bio baš 100% zadovoljan kako je BOA otisnula 1/72 set, međutim taj PVC je ispao besprijekorno, pa sam napravio i 1/35 varijantu.
Set je iskoristiv za čak 4-8 vozila - ovisno o korištenim brojevima/vrsti tablice. Uključene su tablice sa i bez okvira.

PS - da odmah odgovorim na F.A.Q.
Civilne tablice za sada nisu u planu.
1/48 set nije za sada u izradi zbog nedostatka subjekata u tom mjerilu.
Napravljene su u maloj seriji i neće biti nove nekon ove 🙂.
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 1:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobio sam danas te tablice i mogu reći da sam oduševljen!

Još ih nisam koristio (a što ću, sad moram na brzinu složiti barem jednog ZiL-131) ali, ako je suditi po štampi, kvaliteta je odlična.

Svaka čast Paulus-Viktoru ilitiga Vikinzima. Samo neka tako nastave dalje ....

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 3:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Došle i moje, tablice, sad samo kako kaže Vojo složiti vozilo na koje idu 😎
Natrag na vrh
mi17

Član od: 18 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 3:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Došle i moje u 1/72, super su!...sada čekamo još crne grbove Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 4:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo Vikinže na ideji, i volji... zbilja se tvoj projekt razlikuje od mora drugih dekala!! Svaka čast!!
Natrag na vrh
vojo

PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 4:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam par stinih primjedbi - ovaj 'oglas' su moderatori trebali premjestiti u 'Recenzije aftermarket dodataka' jer to ustvari spada tamo - glupo je sad ići tamo otvarati novi topik za recenziranje ....

Drugo, što sam i napisao kolegi vikingu - trebao je napisati da se tablice dane kao primjer (662-HV i 575-OS) odnose na 'ta i ta' vozila ....

I treće, šteta što je te dvije 'gotove' tablice (gore spomenute 662-HV i 578-OS) ponovio na oba listića - bilo bi bolje (i iskoristivije) da je na foliji dao za primjer jedne a na papiru tj. listiću dekala - druge ....

Ma sve skupa glupe sitnice i uopće nije neka kritika. Samo neka tako nastavi!

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 6:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vojo Napisao/la:
Imam par stinih primjedbi - ovaj 'oglas' su moderatori trebali premjestiti u 'Recenzije aftermarket dodataka' jer to ustvari spada tamo - glupo je sad ići tamo otvarati novi topik za recenziranje ....

Drugo, što sam i napisao kolegi vikingu - trebao je napisati da se tablice dane kao primjer (662-HV i 575-OS) odnose na 'ta i ta' vozila ....

I treće, šteta što je te dvije 'gotove' tablice (gore spomenute 662-HV i 578-OS) ponovio na oba listića - bilo bi bolje (i iskoristivije) da je na foliji dao za primjer jedne a na papiru tj. listiću dekala - druge ....

Ma sve skupa glupe sitnice i uopće nije neka kritika. Samo neka tako nastavi!

Vojo Very Happy

Primjedbe stoje, medjutim kao sto sam naveo, PVC sam isao raditi dosta naknadno jer nisam bio skroz zadovoljan kako su Cesi otisnuli 72ku, pa nisam razmisljao o broju. 662 HV je po sjecanju Hummer, za drugi nisam siguran. Stavio sam ih za nekog kome brojevi nisu bitni. Ali i bez toga mislim da je i jedan set dovoljan za nekoliko razlicitih vozila.

Da odgovorim na cesto pitanje: nemam za sada u planu nesto novo Hrvatsko u skoroj buducnosti. I na ovo sam se tesko nagovorio. Smile. Uopce nije moje podrucje interesa, a hrvatski zrakoplovi su relativno dobro pokriveni (ja bih tesko mogao bolje).

Medjutim bit ce zanimljivih zrakoplovnih subjekata sa svih strana svijeta.
vojo

PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 8:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vikinže,

Čuj, nije da te nagovaram i nemoj se ljutiti na moju 'kritiku' - to je bilo više onako, zanovjetanje (j*bi ga, kakav sam ja to penzioner ako svakoj stvari ne nađem barem jedan nedostatak?) ....

Ali kad ti je to tako već odlično krenulo (a samo su te nagovorili) ja ne bi imao ništa protiv da te i dalje nagovaraju pa na napraviš, recimo, jedan vrlo jednostavan listić, samo crne boje, sa grbovima na našoj sadašnjoj oklopnoj tehnici, a ujedno i nekoliko desetina brojeva, opet crnih, za tu istu oklopnu tehniku. To bi bilo 'pis-of-kejk' za tebe (u odnosu na tablice) a za nas - veliko k'o kuća (naročito brojevi - njih je nemoguće pobojati u 1/72). I napraviš identičan list i za 1/35, a zšto ne i za 1/48 ....

A, što misliš? Sam te nagovorio? Dečki, pomozite u nagovaranju ....

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 8:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidjet cu kad i ako ostane mjesta na kakvom arku.
vojo

PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 9:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

0viking0 Napisao/la:

Now we are talking buissenes ....

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Čet Velj 11, 2021 9:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vojo Napisao/la:
0viking0 Napisao/la:

Now we are talking buissenes ....

Vojo Very Happy

Clap 2 Clap 2 Clap 2
Natrag na vrh
Brommann

Član od: 05 Velj 2006
Mjesto: Bukovčak Hügel
PorukaUpisano: Pet Velj 12, 2021 9:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vikinže ajmo na crne grbove. Very Happy
Natrag na vrh
mi17

Član od: 18 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Velj 12, 2021 12:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

0viking0 Napisao/la:

662 HV je po sjecanju Hummer, za drugi nisam siguran. Stavio sam ih za nekog kome brojevi nisu bitni. Ali i bez toga mislim da je i jedan set dovoljan za nekoliko razlicitih vozila.

Da, HV-662-HV je Hummer, a HV-575-OS je terenac Mercedes-G (ex.Puch)
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pet Velj 12, 2021 6:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vojo Napisao/la:
Vikinže,
…………. ja ne bi imao ništa protiv da te i dalje nagovaraju pa na napraviš, recimo, jedan vrlo jednostavan listić, samo crne boje, sa grbovima na našoj sadašnjoj oklopnoj tehnici, a ujedno i nekoliko desetina brojeva, opet crnih, za tu istu oklopnu tehniku. To bi bilo 'pis-of-kejk' za tebe (u odnosu na tablice) a za nas - veliko k'o kuća (naročito brojevi - njih je nemoguće pobojati u 1/72). I napraviš identičan list i za 1/35, a zšto ne i za 1/48 ....
A, što misliš? Sam te nagovorio? Dečki, pomozite u nagovaranju ....
Vojo Very Happy

Slažem se, bilo bi odlično i definitivno potrebno!!

0viking0 Napisao/la:

To Vjeko, ajmo!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma