Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Moky
 | | Član od: 15 Lis 2007 | | Poruke: 278 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Jul 19, 2021 4:20 pm Naslov poruke: Emsal glanzer |
|
|
Pozdrav
Pošto u Puli nigdje nemogu pronači Glanzer(plava boca,crveni čep) zanima me da li postoji neko slično sredstvo koje bi moglo poslužiti u maketarsku svrhu.Vidio sam raznih proizvoda koji mi izgledaju slično ali nisam se usudio uzimati mačka u vreči.Dali netko ima kakva iskustva da mi preporuči šta se može uzeti? Zahvaljujem unaprijed. _________________ Rusi su ZAKON ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Pon Jul 19, 2021 6:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Moky, ukoliko ne uspiješ naći neku zamjenu koja te zadovoljava, ja imam toga Glanzera još od kad sam ga kupio (pred nekoliko godina), pa ti mogu poslati poštom/Tiskom u nekoj bočici ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Moky
|
Upisano: Pon Jul 19, 2021 9:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidio sam brdo nekih proizvoda koji u biti služe za parket sa nekim voskom( Pronto,Den Micht,itd) ali nemam pojma koji bi trebao biti dobar.Nekad sam koristio Pronto cera veloce ,vidim da ga ima i sad ali neznam da li je to isti proizvod jer je bila priča da su nešto promjenili. Morati ču iči na blef pa ako upali dobro ako ne bar če žena imati sretstva za čiščenje. _________________ Rusi su ZAKON ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gazda
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 21 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sub Jul 24, 2021 4:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| netko je u prijašnjim raspravama spomenuo denk mit universal glanz, bijela boca, zelenkasti čep, ja sam piknuo taj |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Moky
|
Upisano: Ned Jul 25, 2021 7:32 am Naslov poruke: |
|
|
| gazda Napisao/la: | | netko je u prijašnjim raspravama spomenuo denk mit universal glanz, bijela boca, zelenkasti čep, ja sam piknuo taj |
I kako se pokazao? _________________ Rusi su ZAKON ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gazda
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 21 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Jul 26, 2021 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| nemam iskustva s ostalima da bih usporedio i koristio sam ga na jednoj maketi, al čini mi se ok |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|