Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 17, 2023 8:54 pm Naslov poruke: A6m2-N Rufe, Arii, 1/72 |
|
|
Evo nakon nekih peripetija sa Postimageom da i ovog ljepotana stavim...
Dakle moj prvi hidroplan! Dugo već mjerkam neki japanski hidroplan ,al stalno je neš bitnije ,sad mi je u ruku sletio vrlo povoljno ovaj stari Arii pa sam ga iskoristio da "ubijem par muha jednom rukom".... Prvi puta sam koristio Ammo MiG chipping fluid-scratches effect, prvi puta radim Ariievu maketu, prvi hidroplan....
Ono što me iznenadilo je da su napravili "šarke" za flapsove i ailerone kako bi bili pomični i tako odstupili od orginalnog izgleda detalja na krilu!!! To sam sve pokita i poljepio i vrati što je moguće bliže stvarnom izgledu ,kokpit je nepostojeći pa sam to izradio ,prepanelirao sam cijeli avion jel su paneli bili jedva vidljivi i netočni (postojali su paneli za Hinomarue na mjestima gdje oni idu!!!!) Ispravio sam izgled motora koliko se dalo ,ali prekratkom kapotažu motora (3mm) nije bilo spasa....
Što se tiče chiping fluida tu sam zadovoljan ,iako piše da se koristi sa akrilnim bojama meni je radio i ispod MM enamela, ali samo grebanjem....
I evo ga mališa je gotov, ne pitajte me za postrojbu, upute su bile na japanskom klinastom pismu ...
 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Buccaneer
 | | Član od: 11 Svi 2016 | | Poruke: 51 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Pro 18, 2023 12:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično, me like!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5776 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Pro 23, 2023 3:19 pm Naslov poruke: |
|
|
lepi...a ove urezane rondele su klasika za arii.....slozil sam par komada raznih od njih, i morem rec da je matchbox za njih svemir ....svaka cast na poslu _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|