Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Da vas vidim mornari!

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 8:39 pm    Naslov poruke: Da vas vidim mornari! Citiraj ovaj komentar

Ovo dio pramčane sekcije kojeg broda? Very Happy

Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 8:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

USS Missouri.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
JurajDobri
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 8:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno ne znam, al mi je fotka mrak! Ako ti nije problem, pošalji mi ju u punoj rezoluciji na jura5382@gmail.com

tnx
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 8:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Definitivno si pogodija Timmy, zbilja se počinješ navlačit na brodove Mir Hug Hug
Samo da nadodam da je ovo snimljeno 1. rujna 1986. u Tihom oceanu, na putu za Havaje - atraktivna fotka koju sam tija podilit s vama.
Za sve zainteresirane evo uploada sam je u punoj rezoluciji na Rapid pa skidajte po želji

Essex: poruka promijenjena dana: Čet Pro 21, 2006 9:12 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 9:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Priznajem da sam se navukao na brodove, a i Missouri mi je jedan od onih koje mislim nabaviti. Za sada su na lageru i čekaju na slaganje: Hasegawa 1/450 Musashi, Trumpeter 1/200 Sovremenny (trup sam malo započeo), Tamiya 1/350 Bismarck i šećer na kraju, Hasegawa 1/350 Mikasa.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 10:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ova bi bila lijepa na kalendaru Wink
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 11:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poslat ću Schnellbootu nešto high resolution slika plovila pa izaberi šta ti se svidi Cool
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 21, 2006 11:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Poslat ću Schnellbootu nešto high resolution slika plovila pa izaberi šta ti se svidi Cool

Rađe pošalji odma meni slike da ne mora schnell meni posebno slati, a vas dvojica se dogovorite koje biste htjeli na kalendaru...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!? Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma