Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

problemi sa paypalom

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Ruj 26, 2007 4:54 pm    Naslov poruke: problemi sa paypalom Citiraj ovaj komentar

jel netko placao nesto u zadnjih par dana?

prije dva dana uzeo sam nesto na ebayu i kad sam placao stalno sam dobivao ovu poruku

We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.

i odbijao mi je placanje. tek nakon 5-6 puta mi je prihvatio.
i sad si natrpam kosaru na jadaru i idem platit prek paypala i opet ista stvar. al sad ni nakon 10-og puta nece primit. a nisam diro podatke na paypalu otkad sam stvorio account.

mislim koji K? Shocked

a do sad sam 100 puta placao paypalom i nikad problema.

jel to samo meni ili se desilo jos nekom?

Član od: 21 Tra 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 28, 2007 7:38 am    Naslov poruke: Re: problemi sa paypalom Citiraj ovaj komentar

low Napisao/la:
jel netko placao nesto u zadnjih par dana?

prije dva dana uzeo sam nesto na ebayu i kad sam placao stalno sam dobivao ovu poruku

We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.

i odbijao mi je placanje. tek nakon 5-6 puta mi je prihvatio.
i sad si natrpam kosaru na jadaru i idem platit prek paypala i opet ista stvar. al sad ni nakon 10-og puta nece primit. a nisam diro podatke na paypalu otkad sam stvorio account.

mislim koji K? Shocked

a do sad sam 100 puta placao paypalom i nikad problema.

jel to samo meni ili se desilo jos nekom?

Eventualno ako ti je kartica istekla, pa trebaš upisati nove podatke (mjesec/godina do kad vrijedi) inače ne bi trebalo biti problema.

Vidi ako je istek kartice ovaj mjesec (a nova ti vrijedi od idućeg) možda ga to buni. Mada ne bi smjelo.
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Ruj 28, 2007 3:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma nije to. kartica vrijedi jos godinu i pol.
zvao ja banku - cujte ovo:

uz toliku navalu na dijonice, server im se malo izgubio pa uopce nije registriro moje nadopunjavanje mastera sa tekuceg racuna preko net.bankinga
i sad moram cekati 01.10. da se sve ljepo poslozi. trenutno mi je racun blokiran jer ne znaju sto se dogodilo. Shocked

koji idijoti. a to kaj ja imam 6 narudzbi na cekanju njih ne interesira.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma