Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 4:54 pm Naslov poruke: problemi sa paypalom |
|
|
jel netko placao nesto u zadnjih par dana?
prije dva dana uzeo sam nesto na ebayu i kad sam placao stalno sam dobivao ovu poruku
We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.
i odbijao mi je placanje. tek nakon 5-6 puta mi je prihvatio.
i sad si natrpam kosaru na jadaru i idem platit prek paypala i opet ista stvar. al sad ni nakon 10-og puta nece primit. a nisam diro podatke na paypalu otkad sam stvorio account.
mislim koji K?
a do sad sam 100 puta placao paypalom i nikad problema.
jel to samo meni ili se desilo jos nekom? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Static
| | Član od: 21 Tra 2007 | | Poruke: 81 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 28, 2007 7:38 am Naslov poruke: Re: problemi sa paypalom |
|
|
| low Napisao/la: | jel netko placao nesto u zadnjih par dana?
prije dva dana uzeo sam nesto na ebayu i kad sam placao stalno sam dobivao ovu poruku
We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.
i odbijao mi je placanje. tek nakon 5-6 puta mi je prihvatio.
i sad si natrpam kosaru na jadaru i idem platit prek paypala i opet ista stvar. al sad ni nakon 10-og puta nece primit. a nisam diro podatke na paypalu otkad sam stvorio account.
mislim koji K?
a do sad sam 100 puta placao paypalom i nikad problema.
jel to samo meni ili se desilo jos nekom? |
Eventualno ako ti je kartica istekla, pa trebaš upisati nove podatke (mjesec/godina do kad vrijedi) inače ne bi trebalo biti problema.
Vidi ako je istek kartice ovaj mjesec (a nova ti vrijedi od idućeg) možda ga to buni. Mada ne bi smjelo. _________________ www.juricek.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Pet Ruj 28, 2007 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
ma nije to. kartica vrijedi jos godinu i pol.
zvao ja banku - cujte ovo:
uz toliku navalu na dijonice, server im se malo izgubio pa uopce nije registriro moje nadopunjavanje mastera sa tekuceg racuna preko net.bankinga
i sad moram cekati 01.10. da se sve ljepo poslozi. trenutno mi je racun blokiran jer ne znaju sto se dogodilo.
koji idijoti. a to kaj ja imam 6 narudzbi na cekanju njih ne interesira. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|