Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Igor_A.
 | | Član od: 03 Tra 2008 | | Poruke: 307 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 5:46 pm Naslov poruke: Indijanci-plastelin |
|
|
Evo nečega što je kuriozitet u mojoj ionako neobičnoj kolekciji figurica. Radi se figuricama indijanaca koj sam izradio od plastelina. Iste sam izradio prilično davno i uspio sam ih sačuvati do dana današnjeg u staroj kutiji od cipela, i evo danas ih iskopah da ih fotografiram. Prilično su sitni 12-13mm, u čudnim su pozama jer nisu bili izrađeni da stoje, tek sam ih naknadno drvofiksom zaljepio za komad kartona. Konji nemaju noge, ali nadam se da vas to neće previše smetati, upotrebite malo mašte.
Karton sam morao pridržavati prstima jer puhao vjetar na balkonu dok sam fotografirao, ali barem možete usporediti veličinu figurica sa veličinom mog palca!
To su oni koje sam uspio spasiti, ostatak se "zakeljio" za dno kutije, možda uspijete nešto razaznati u ovoj kaši.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 6:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super kao i sve druge figurice. Šteta za one koje su propale. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mile
 | | Član od: 09 Pro 2007 | | Poruke: 608 | | Mjesto: split |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 6:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| nice |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 7:37 pm Naslov poruke: |
|
|
svaka čat meni je ovo odlično!
zanima me na koji način uspjevaš ponoviti položaje ljudskih tijela? kako uspijevaš napraviti 30 vojnika koji stoje isto? jel koristiš kakav kalup?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Igor_A.
 | | Član od: 03 Tra 2008 | | Poruke: 307 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 7:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | svaka čat meni je ovo odlično!
zanima me na koji način uspjevaš ponoviti položaje ljudskih tijela? kako uspijevaš napraviti 30 vojnika koji stoje isto? jel koristiš kakav kalup?  |
Nema kalupa, sve je u prstima. Za ove čak nisam koristio nikakav alat, niti čačkalicu, samo goli prsti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 853 | |
|
Upisano: Sub Tra 12, 2008 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Super radovi, ali moram dodati .
COVJECE, STO TI IMAS VEEEEEELIKE RUKE! _________________ [IMG]https://i.imgur.com/68bXnSZ.gif?1[/IMG] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ares212
| | Član od: 08 Lip 2008 | | Poruke: 378 | |
|
Upisano: Ned Lip 15, 2008 7:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| zakon stvarno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|