Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Sri Lip 04, 2008 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Hehe nisam se još odlučio. Ali i mene drži da bi stavio one original a i najvjerojatnije ću ih!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Sri Lip 04, 2008 12:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | | Pa mislim kad bi on to izrezao i stavio mrežicu dobio bi realniju maketu jer i mrežica je gusta(ako bi koristio onu iz Ferrari seta) a opet bi bar malo istaknulo pokrov motora i možda malo bi se vidlo crvene boje ispod. |
ne znam da li bi ijedna mrezica bila dobra za to. rupice bi trebale biti 1/3 ili 1/4 mm.
ali kao sto sam i rekao, te resetkice koje pokrivaju motor su preuske za realno ih izrezati od plastike. ne znam s cime bi se mogle izbusiti. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Sri Lip 04, 2008 1:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako bi radio ove reze onda bih pokušao skalpelom zarezati, jer drugačije nemam pojma kako bi mogao. Ipak je to jako sitno.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sri Lip 04, 2008 1:36 pm Naslov poruke: |
|
|
mislim da ti je predebela plastika za skalpel. sturm ima iste probleme sa svojom maketom, a njegove su resetke sire od tvojih _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 1:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije updeate nego vam samo donosim slike kako izgleda Testarossa prije samog kraja. To je moja 6 maketa, i jako sam ponosam što mi je tako dobro uspjela. Konačno jedan rad koji je vredan spomene.
Kad bude lijepše vrijeme i kad pronađem mijesto za slikanje, poslikam Ferrarija i stavljam na ogled. Nadam se da će bit to uskoro.
Dosta rjeći, evo dvije slike za sad.
Na ovi drugi sliki su original felge, i recite ako vam se sviđaju?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo. Mozda lagani wash na felge? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 2:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | Jako lijepo. Mozda lagani wash na felge? |
Mogao bi, da. A mislio sam i obojat logo koji je na felgama, na sredini, ali je jako teško ga obojat jer je malo unutra. Zato ću vidjet, dali se isplati.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 2:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Jos sad kad gedam ovako, dali si radio panele? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne ne, ne još. Reko sam da nije još čisto gotova. To trebam još napravit i pokrov motora prilagodit da se dviže.
A i kotače ću zaljepit jer nisu fiksni i ne mogu bit. To je po meni jedina mana ovog Monograma.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Sri Lip 18, 2008 5:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo danas sam se igrao felgama. Napravio sam wash na njima i moram reć da ovakve izgledaju super! Stvarno daju realan look autu. Sad moram još panele na karoseriji washat i onda je Testarossa spremna na foto snimanje.
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 9:12 am Naslov poruke: |
|
|
Felge izgledaju mrak, ajde namontiraj pa baci fotku da vidimo razliku prije i poslije. _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 9:35 am Naslov poruke: |
|
|
felge su odlicne.
znaci jos samo paneli i gotovo?
ja sam tek motor zaljepio
ali stici cu, ne brinite _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 9:36 am Naslov poruke: |
|
|
I paneli su već. Evo baš sam poslikao, pa ću sada malo urediti slike pa stavim.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 9:42 am Naslov poruke: |
|
|
Posljednje slike prije završetka. Nemam još ideje gdje ću slikat ovog Ferrarija, jer stvarno želim da vidite kako je ispao super! Treba postavit neki studio, ili ga dat pored neke slike, gdje bi došao do svoje prave lijepote.
Malo več kompliciram sad.
Evo vam fotki na kojima su ove 'nove' felge i kako sam washao panele. Možda ću ih još malo washat jer nisu baš nešto najbolje.
i još jedna s druge strane:
i sada molim vas da mi kažete kako vam se čini?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 9:49 am Naslov poruke: |
|
|
cini mi se da cu si kupit ovo. predobar auto i jako ljepa maketa _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu Natrag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naprijed
|
| Stranica 7/8 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|