Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| che.guevara
| | Član od: 07 Lip 2008 | | Poruke: 12 | | Mjesto: Rajvosa |
|
Upisano: Sub Kol 09, 2008 10:39 pm Naslov poruke: Ima li se kupiti makete tenkova,aviona ili auta u Sarajevu ? |
|
|
| vozdra raja...ako ima iko zivi iz sarajeva ili bosne da zna da li se ima kakvih maketa kupiti u asrajevu ? mislio sam da pokusam u Turbo limachu da vidim? da li bi moglo biti tamo? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Sub Kol 09, 2008 10:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Vozdra i tebi. Moralo bi biti u Turbo Limachu (ili kako se to već piše..), po Zagrebu ih obično ima. Izbor je po mom ukusu slab, ali zna se naći tu i tamo ponešto. Što točno tražiš? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| che.guevara
| | Član od: 07 Lip 2008 | | Poruke: 12 | | Mjesto: Rajvosa |
|
Upisano: Sub Kol 09, 2008 11:09 pm Naslov poruke: |
|
|
ma jarane volio bih kakav tenkic da sastavim....npr neki ruske serije T .priajteljica ce mi iz njemacke donijeti avion neki Eurofighter Typhoon... davno sam sastavio F 15 desert eagle al sam bio manji pa sam ga razvalio kao debil...sada mi je to zao pravo....volio bih se ovim amketarstvom baviti.koliko od prilike kostaju maketice ( moze li u eruima )? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Ned Kol 10, 2008 12:16 am Naslov poruke: |
|
|
Zavisi koju razmeru trazis.Ja cu ti reci za tenkove u 1/35 jer to znam...
Zvezdini omanji tenkovi kao T34/76 ili Pz I su od 10 do 15 evra
Revell i Italeri su ti oko 20 do 25 evra,ali se moze naci sta skuplje.
Academy je tu isto negde do 35 evra,ali mozes da nadjes neke njegove i od 50!
Dragon i Trumpeter su isto tu negde,skoro svaka.
Ako te zanima 72 one su obicno do 50% jeftinije... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Emir
 | | Član od: 20 Sij 2006 | | Poruke: 250 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Ned Kol 10, 2008 3:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Maketa u Sarajevu imas iskljucivo u Merkatoru! Ako bas hoces tenka javi se na pm, imam ja par komada viska! A usput i iz Sarajeva sam. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| irconbih
 | | Član od: 15 Stu 2006 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Ned Kol 10, 2008 10:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što kolega iznad reče, samo u Mercatoru, onaj prvi što je otvoren. A oni dobiju pošiljku, možda 30-40 komada, što aviona, tenkova, vozila, brodova i to tako stoji dok se ne rasproda (čitaj dok ne istruhne). Onda kad to tako odstoji jedno 15-20 dana, debili počnu otvarati kutije, tako da ne znaš ima li sve unutra itd. Boje su druga priča. Ja mislim da je ono što ih ima, stoje još od nove godine, kada su imali "veliku" popunu robe. Baš sam danas gledao. Imaju 7 komada ljepila, 5 tuba kita, starter airbrush komada 3. Naravno, sve pomenuto je Revell. Toliko o ponudi maketa u Sarajevu. U ostatku BiH je još gora situacija! Rješenje? Internet! Ili se strpi dok ja ne otvorim prodavnicu za maketare, ali to će malo potrajati!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1670 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pon Kol 11, 2008 9:32 am Naslov poruke: |
|
|
Imaš jedino u velikom Mercatoru ali obavezno provjeri ako je kutija otvorena jesu li svi dijelovi unutra,jer se meni jednom desilo da mi je nedostajalo dijelova.
Imaš i u Turbo limacu u Titovoj i na Dobrinji u Mercatoru..mada je u Titovoj veći izbor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|