Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 3:39 pm Naslov poruke: |
|
|
2 Low: Na koje mislis? Kakica zuto(to je tamiyin epoxy) ili trulo zeleno( kit koji sam kupio kad sam trazio IMPU pa je nisam nasao,ista stvar samo drugo pakiranje)?
2 Mario: zapravo se radi o zdravstvenoj iskaznici
2 everibadi : razmisjao sam i o vanjskom hladnjaku,ali problem mi e sto je velik i pokvario bi mi liniju auta. Da je samo IC onda jos i da. Posto sam sad dosao s sljake idem prvo pod tus, pa cu vam ugrubo pokazati koju sam ideju imao  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 3:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Uh, da , kakav dobar GTR, kad sam vidio sliku prvo sam pomislio, kako ocuvan primjerak, mora da je restauriran nedavno  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa izbaci hladnjak iz kutije i napravi svoj externi...kad vec toliko scratchas  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 4:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni sa EX kulerom je fantastična ak ti se da raditi. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
da, i ja sam popusio da je onaj GTR pravi auto
ne mogu vjerovat......... predobar.
ma nisam ni mislio da napravis tako veliki hladnjak kao na onoj slici sto sam stavio, to je samo primjer. nisam naso suptilniju sliku _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam to ovako nesto zamislio( i ne, nije ovo crtalo dijete od 2 mjeseca lijevom nogom pod utjecajem alkohola, to sam zaista ja los u paintu ).
Iza bi bila 2 hladnjaka(cisto zbog simetrije), crijeva bi isla kroz firewall do motora i tu bi se spajala ili bih ih cak i u kabini spojio tako da u motorni prostor dodju samo 2. Zrak bi dolazio kroz 2 cijeci koje nisu na slici i koje bi bile spojene na vanjski usis
Ovo bi bio taj usis, znaci izbacim zadnnja bocna stakla i napravim plocu(mozda cak i neke grube varove ili zakovice radi efekta) sa koe bi isla cijev prema hladjaku
Ovo je samo gruba ideja, nista finalno i ne znaci da nakraju mozda necu ici sa vanjskim hladnjakom kao sto svi predlazu al eto da vidim sta kazete o ovome  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 8:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Interesantna ideja ali, ne kuzim, cemu komplicirati
A, iako se ne razumijem previse u auto-mehaniku, cini mi se da ovo niti nije najsretnije rjesenje za hladjenje mashine postavljene u prednjem dijelu auta  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 8:05 pm Naslov poruke: |
|
|
ako ne planiras stavljati suvozacki sic, ovo bi bilo odlicno. vrlo efektno.
ali, bas to sto power kaze, zasto komplicirati?
ako ti se da s tim zezati, podrzavam ideju 100%, ali mislim da i montiran na prednji branik (ili umjesto njega ) hladnjak moze efektno izgledati.
ali ako kazes da ne moze ici na branik radi linije auta..... meći ga u gepek  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 8:37 pm Naslov poruke: |
|
|
A ja bi ga na krov.....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 9:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni se jako dopada ta ideja... al kao kaj veli power nisam ni ja nesto potkovan znanjem o autima...
maaa samo ti kompliciraj, bit ce zanimljivije!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma stavi ga vani i kraj priče ovo će ti biti komplicirano a i veliki je motor pa treba više zraka za hlađenje. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Jul 30, 2008 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
2 Power: U biti masini ne smeta gdje joj je hladnjak, bitno je da dobije ohladjenu tekucinu  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kizo
 | | Član od: 09 Svi 2008 | | Poruke: 15 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 03, 2008 3:25 am Naslov poruke: |
|
|
stavi ga sprijeda na branik neki manji i debeli
i kako bi naši stari rekli, bolje voda u kileru nego voda u koljenu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2008 6:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, cisto da se vidi da se nesto radi....Glave su nastradale u pocesu busena rupa za ispusne kolektore(vjerovatno ih je muscolo previse oslabio) pa sam priseljen raditi nove od epoxyja. Dosta truda treba da se napravi nesto iole slicno orginalnima,ali nadam se da cu uspjeti. Par in progres slika.
Ovo je osnovni blok, ugrub oblikovan i oznacenih rupa ispuha:
Ovako to otprilike izgleda. Jos treba sve fino oblikovati,pokitati itd, ali u biti to je to:
Motorni ptrostorje skoro pa gotov, bilo je kitanja i smirglanja z krepat, pa se vrazja zdravstvena nije htjela uhvatiti za podvozje(sreca, toje epoxy rijesio, drzi ko mutavo), pa ovo, pa ono....
Sredisnji tunel modificiran, mjenjac sjeda ko beba:
Zasadas je to to, glave mi uzimaju sve vrijeme a ne da mi se nista drugo dok njih ne sredim jer mi je ipak mashina osnova svega. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2008 7:55 pm Naslov poruke: |
|
|
engine bay izgleda dobro.
steta zbog ovih glava. prvi put vidim da ih netko radi od epoxyja. sretno  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|