Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Velj 14, 2006 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| igor1221 Napisao/la: | znaci ICM moze proci, s obzirom da je 1/72 mjerilo.....cijena je ok, ubost cu par komada, pa cu vidjeti sto se da napraviti.....
samo jos ako netko zna, kakve panele ima taj icm...urezane ili? na slikama se bas ne vidi |
jedva vidljivo gravirane, možda ćeš ih htjeti malo pojačati |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Velj 14, 2006 10:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | Gledao sam puno fotki Poljskih, naših, Jugo, Čeških... Svugdje je kutija naranđasta
???? |
I sta ti to govori? ZacP je u pravu, to je crna kutija(ne zove se tako zbog boje ).
BTW, imam ti CD, javi se kad ces moc da se najdemo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Velj 15, 2006 12:41 am Naslov poruke: |
|
|
| kiki.o Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | Gledao sam puno fotki Poljskih, naših, Jugo, Čeških... Svugdje je kutija naranđasta
???? |
I sta ti to govori? ZacP je u pravu, to je crna kutija(ne zove se tako zbog boje ).
BTW, imam ti CD, javi se kad ces moc da se najdemo. |
Kad sam glup ko top... Poslije sam i ja skužio... Ne mogu vjerovat. Došlo mi da odem na forum i zbrišem si post.  _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|