Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| grmljavina
 | | Član od: 04 Ruj 2008 | | Poruke: 22 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Pro 08, 2008 8:34 pm Naslov poruke: Profi kompresor |
|
|
Pozdrav
Tražim, nemogu nač. Jeli ima još di osim u Alphi za kupit ovakav kompresor http://www.alpha.hanich.hr/opsirnije.asp?code=SA46 . Zvao sam gospon Željka kaže da stižu krajem 01.2009. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| grmljavina
|
Upisano: Uto Pro 09, 2008 1:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala na pomoći ali mislim da je to ipak malo to much. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
|
Upisano: Uto Pro 09, 2008 7:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Nema na čemu! Naravno, uhvatio me lagani smijeh kad sam dobio cijene  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Pro 09, 2008 7:49 pm Naslov poruke: |
|
|
pa nije ni ovaj u alphi bas "cudo povoljno"......
daj nekome da ti isto to napravi, za drasticno manje novaca.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
Upisano: Sri Pro 10, 2008 12:51 am Naslov poruke: |
|
|
Meni se ovo čini kao odlična prilika - pogledaj preko ebaya ili direktno iz neke US ili HK trgovine nešto ovako:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140284501585
Navodno je besplatna poštarina (doduše naša mala državica nije na listi ali vjerujem da bi se moglo dogovoriti), pa sad ako poštarina i ne prođe besplatno + oderat će na carini -- opet bi trebao proći bolje nego preko ovih naših specijalaca.
E sad jedno pitanje:
Igrom slučaja zbog prirode posla u posjedu sam (trenutno) jednog ovakvog kompresora bez spremnika za zrak koji je doduše kupljen također kao kompresor za zubne ordinacije, malo je jači te je koštao 5000+ kn (ne sječam se, nisam ja plačao, a nije niti bitno). Ono što me zanima kako bi ga mogao najjednostavnije preraditi u maketarske svrhe?
Moja zamisao kao najbezbolnija po mene (najjeftinija s obzirom da bi kroz neko vrijeme mogao ostati bez tog kompresora, a sigurno i oću samo neznam kad) je bila da kupim regulator i nekoliko metara crijeva koji bi služio kao spremnik.
Meni za brush treba pritisak od cca 2bara, kompresor je podešen, slično onom s linka, da se gasi kod 4 bara a pali kad pritisak padne na 3 bara.
Drži li to vodu?
PS
Usput kompresor, barem ovaj kod mene, je toliko tih da se glasnije čuje zrak koji "stvara" nego on sam |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Sri Pro 10, 2008 9:07 am Naslov poruke: |
|
|
Pokusajute naruciti odavde,imaju kompresore za 220V struju i odlican izbor airbrusheva i ostalih dodataka.
www.tcpglobal.com _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| grmljavina
|
Upisano: Sri Pro 10, 2008 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
"čudo povoljno" ili ne, to je kvalitetan kompresor koji ima sve što ti treba za normalan rad. Ne kažem da "home made" neće odradit svoj posao ali onaj tko si može takvo nešto priuštiti mislim da bi svakako trebao razmisliti o nabavi istog jer je to ipak profi komp. i dugoročna investicija.
S obzirom di živimo i nemamo puno izbora, sutra kreće potraga za djelovima pa ću nešto sklepat.
Hvala svima na pomoći  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sri Pro 10, 2008 9:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Slazem se s tobom-ima sve sto ti treba za normalan rad, svakako je dugorocna investicija i profi kompresor..... No, ima jednu manu a to je cijena.....
Preskupo je to, a cak i da si mozes priustiti, zasto bi, kad istu stvar (jednako kvalitetnu, koja ce jednako odradjivati posao, a moguce cak i sa vecom garancijom) mozes dobiti za upola manju cijenu......hmm.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Pet Pro 12, 2008 8:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Izrađujem profi kompresor, pa ako je netko interesiran neka mi se javi na e-mail adresu [url]vlado_hemzacek@hotmail.com[/url] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 13, 2008 4:37 pm Naslov poruke: Re: Profi kompresor |
|
|
JA imam takav kompresor i ako ti se ne žuri isplati se pričekat.
Samo da kažem da je kompresor kvalitetan,nemam nikakavih problema s njim. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|