Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| erasmus
 | | Član od: 15 Lip 2006 | | Poruke: 110 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 12:38 am Naslov poruke: JNA Sherman M4A1 |
|
|
Pozz ljudi odma da kazem nije gotov 100% i pun je gresaka, od oznaka do boje sve je krivo. prekrivac preko strojnice izgleda ocajno, washing je jako los, previse blata po kotacima, nema vidljivih ostecenja na kotacima. sve u svemu moj drugi tenk prvi u 1/35 mjerilu. imam jos posla oko gusjenica i kotaca, sajle....
 _________________ Živi kako možeš, kad nemožeš kako hočeš!
erasmus: poruka promijenjena dana: Uto Sij 06, 2009 1:23 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
hm, da...sloje boje ti je puno predebel....dobro, blata na kotacima nemre bit previse, to stvarno radis onak kak tebi pase, niko ti nemre rec da nikad nije bilo tolko blata na kotacima nekog tenka...preporucam ti da ubuduce ne stavljas ove batine od antena koje dolaze sa maketom nego to fino odrezes i umjesto nje zaljepis antenu koju si iz sprua izvuko....e, da, kak si radio pokrov strojnice?imas onu metodu da papirnatom maramicom i drvofixom koja je jako jednostavna a rezultati su jako dobri...i primjetih da ti na kanti za gorivo iza fali drska ....al dobro, sve u svemu, dobro je za prvi tenk u 35-ici, bit ce samo bolje  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| erasmus
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
pokrov za strojnicu sam radio od one folije sto bude preko papira na zvakama. ful je tanka a da se lako oblikova. ma znam i ja da ima puno gresaka jos je boja koju sam koristio bila ocito stara jer je bila ko zvaka moro sam mjesa pola ure sa razredjivacem dok je razrijedim. a nije mi se dalo naruciva pa cekat 5 dana a nisam bio pri parama. sad kad zavrsim panzera IV ide on na restoruaciju:-) _________________ Živi kako možeš, kad nemožeš kako hočeš! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| erasmus
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
svaka cast za kantu imas dobro oko, neznem kako mi je to promaklo, thx za ovaj savjet sa maramicom nisam zno za to _________________ Živi kako možeš, kad nemožeš kako hočeš! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
radio sam ti ja tom metodom krov na mom kubelwagenu, raznorazne krpe i cerade za druga vozila i sl....tehnika je stvarno jednostavna, dugo se susi pa mozes popravljat ak nekaj nije u redu a kad se stvrdne tvrdo je ko plastika i bojas ko plastiku....probaj, bit ces odusevljen  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Remy
 | | Član od: 29 Ruj 2008 | | Poruke: 53 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Maketa je lijepa, sviđa mi se, bez obzira na tzv. "nedostatke".
Moje čestitke na dovršenoj maketi. _________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, bitno je da je dovršen, a nedostataka će s vremenom biti sve manje!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| erasmus
|
Upisano: Uto Sij 06, 2009 11:12 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala ljudi na potpori:-) jos sam novi u svemu ovome i svaki dan saznam nesto novo. panzer IV h varijante koji sad radim ce biti bombon u odnosu na ovog a kad njega zavrsim vracam se na doradu shermana... pozz _________________ Živi kako možeš, kad nemožeš kako hočeš! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|