Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Cipy
| | Član od: 24 Ožu 2009 | | Poruke: 4 | |
|
Upisano: Ned Ožu 29, 2009 10:51 pm Naslov poruke: pitanje... |
|
|
E ovako... uzeo bi kompresor revell starter, onaj za 900kn ali me brine hoce li to radit normalno na moj airbrush(hocu li moci nesmetano bojati -avione 1/48 ). Koliko sam shvatio on nema bocu u sebi, te direktno pumpa zrak u AB. Sada imam revell standard AB.
I jos jedno pitanje, mogu li na taj Revell starter kompresor spojiti Vegu 1000,i kako bi to onda radilo? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 30, 2009 1:01 am Naslov poruke: |
|
|
Zasto ne bi radilo? Svi Revellovi navoji su isti, dakle itekako mozes koristiti standard brush sa starter kompresorom...a vjerujem da je prica ista sa Vegom (koja je, zapravo, takodjer Revellov proizvod) kao i vecinom ostalih brusheva...jer vise-manje su svi kompatibilni i vrlo slicni a, ako i nekim slucajem i nisu, uvijek dodatno mozes nabaviti potrebne nastavke ili cak citavo novo crijevo  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pon Ožu 30, 2009 9:02 am Naslov poruke: |
|
|
Vega je ustvari Badgerov proizvod...... ali, navoj je isti, ide isto crijevo, tako da nemas brige.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mephis
 | | Član od: 26 Sij 2009 | | Poruke: 51 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 30, 2009 9:20 am Naslov poruke: |
|
|
Informacija.
U ovo vrijeme ne bas tako velike prodaje, pa u stvari bilo cega. pitaj koliko ti kosta koji od te serije od tri kompresora. Mislim da imas nekakve popuste ala chipoteka pa za te novce od 900 kna dobijes i onaj kompresor iznad za jednu klasu ( kosta oko 1300 kn-a). Pogledaj jel za kes daju popust od 10 do 20 posto pa se informiraj. Mislim da popust vrijedi cak i do 12 rata na neke kartice i to bez kamata.
Govorim ti zato sto je Standard Class koji je kostao 1350 KN-a mene kostao 980 kn-a kad sam platio Maestrom prije tri mjeseca. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Cipy
| | Član od: 24 Ožu 2009 | | Poruke: 4 | |
|
Upisano: Pon Ožu 30, 2009 9:49 am Naslov poruke: |
|
|
| ok.puno hvala na odgovorima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| VooDoo
 | | Član od: 27 Lis 2005 | | Poruke: 319 | | Mjesto: Zagreb / Ravnice |
|
Upisano: Pon Ožu 30, 2009 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| taj starter sam imao i nije baš neka sreca odnosno nije za preporuku - ako ti daju onaj srednji standard za 980kn onda kupi, ako ne kupi onaj iz metroa za 750 kn jer je identičan kao i ovaj srednji od revella i još dobiš bottom feed 0.3 ab koji ce ti dobro poslužiti !! vidio sam jedan u bauhausu u subotu ak ih nema u metrou |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|