Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

pitanje...

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Cipy

Član od: 24 Ožu 2009
PorukaUpisano: Ned Ožu 29, 2009 10:51 pm    Naslov poruke: pitanje... Citiraj ovaj komentar

E ovako... uzeo bi kompresor revell starter, onaj za 900kn ali me brine hoce li to radit normalno na moj airbrush(hocu li moci nesmetano bojati -avione 1/48 ). Koliko sam shvatio on nema bocu u sebi, te direktno pumpa zrak u AB. Sada imam revell standard AB.

I jos jedno pitanje, mogu li na taj Revell starter kompresor spojiti Vegu 1000,i kako bi to onda radilo?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ožu 30, 2009 1:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zasto ne bi radilo? Svi Revellovi navoji su isti, dakle itekako mozes koristiti standard brush sa starter kompresorom...a vjerujem da je prica ista sa Vegom (koja je, zapravo, takodjer Revellov proizvod) kao i vecinom ostalih brusheva...jer vise-manje su svi kompatibilni i vrlo slicni a, ako i nekim slucajem i nisu, uvijek dodatno mozes nabaviti potrebne nastavke ili cak citavo novo crijevo Wink

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pon Ožu 30, 2009 9:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vega je ustvari Badgerov proizvod...... ali, navoj je isti, ide isto crijevo, tako da nemas brige....

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Mephis

Član od: 26 Sij 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ožu 30, 2009 9:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Informacija.

U ovo vrijeme ne bas tako velike prodaje, pa u stvari bilo cega. pitaj koliko ti kosta koji od te serije od tri kompresora. Mislim da imas nekakve popuste ala chipoteka pa za te novce od 900 kna dobijes i onaj kompresor iznad za jednu klasu ( kosta oko 1300 kn-a). Pogledaj jel za kes daju popust od 10 do 20 posto pa se informiraj. Mislim da popust vrijedi cak i do 12 rata na neke kartice i to bez kamata.
Govorim ti zato sto je Standard Class koji je kostao 1350 KN-a mene kostao 980 kn-a kad sam platio Maestrom prije tri mjeseca.
Natrag na vrh
Cipy

Član od: 24 Ožu 2009
PorukaUpisano: Pon Ožu 30, 2009 9:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ok.puno hvala na odgovorima
Natrag na vrh
VooDoo

Član od: 27 Lis 2005
Mjesto: Zagreb / Ravnice
PorukaUpisano: Pon Ožu 30, 2009 1:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

taj starter sam imao i nije baš neka sreca odnosno nije za preporuku - ako ti daju onaj srednji standard za 980kn onda kupi, ako ne kupi onaj iz metroa za 750 kn jer je identičan kao i ovaj srednji od revella i još dobiš bottom feed 0.3 ab koji ce ti dobro poslužiti !! vidio sam jedan u bauhausu u subotu ak ih nema u metrou
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma