Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 20, 2009 6:12 pm Naslov poruke: 1/35 Dragon Ausfklarungspanzer 38 (t) - update - bojanje |
|
|
zapoceo sam neki dan ovu maketu i vec imam pitanja .....alzo....dragon u sastavnici daje ovu maskirnu shemu...
zanima me donji dio podvozja, iza kotaca....bio je zeleni ...to jos nisam do sad vidio.
i drugo pitanje....unutrasnjost vozila je ko tenkovska unutrasnjost boje bjelokosti ili ko unutrasnjost otvorenih vozila, dukelgelb? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen".
torax: poruka promijenjena dana: Pet Jul 10, 2009 7:49 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Tra 22, 2009 6:12 pm Naslov poruke: |
|
|
kaj bas niko ne zna koje je boje podvozje? .....za unutrasnjost sam odlucio da ce biti bijela a kupola dunkelgelb...nekak mi se to cini najlogicnije....zeleno podvozje mi je malo cudno pa cu, ak se ne javi neko sa drugacijom infromacijom, ofarbat ga standardno dunkelgelb...evo par slicica napretka.....unutrasnjost....koja se ionak nece vidjet kad sve sklopim
i dvije slike izvana.....lijepa mala maketica...fino se slaze i ima jako malo kitanja
nastavak uskoro slijedi  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Tra 22, 2009 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
nitko ti nije odgovorio jer odgovor znaš  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 22, 2009 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Jedva čekam nastavak , ovo je obečavajuče. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Tra 22, 2009 6:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Andrej Napisao/la: | nitko ti nije odgovorio jer odgovor znaš  |
ne zna bas...pogađam ...vodim se nekom svojom logikom  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Tra 22, 2009 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | | Andrej Napisao/la: | nitko ti nije odgovorio jer odgovor znaš  |
ne zna bas...pogađam ...vodim se nekom svojom logikom  |
Jedna od tri boje je uvijek osnovna, prva koja se nanijela na tenk.
Maskirna shema se nanosi na osnovnu boju a pošto je maskiranje podvozja nepotrebno ono najčešće ostaje u osnovnoj boji.
Ako je osnovna boja bila zelena, onda podvozje jest - zelene boje!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Tra 23, 2009 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | torax Napisao/la: | | Andrej Napisao/la: | nitko ti nije odgovorio jer odgovor znaš  |
Maskirna shema se nanosi na osnovnu boju a pošto je maskiranje podvozja nepotrebno ono najčešće ostaje u osnovnoj boji.
Ako je osnovna boja bila zelena, onda podvozje jest - zelene boje!  |
je, ali cudno mi je kaj je sve ostalo zute boje....kotaci i ostalo...ta vozila su se izradivala od 43 do rane 44....ak se na varam, onda je jos uvijek osnovna boja bila dunkelgelb... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Tra 23, 2009 1:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Znao sam da će biti neobično.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 694 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 23, 2009 1:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | | Boris G. Napisao/la: | | torax Napisao/la: | | Andrej Napisao/la: | nitko ti nije odgovorio jer odgovor znaš  |
Ako je osnovna boja bila zelena, onda podvozje jest - zelene boje!  |
je, ali cudno mi je kaj je sve ostalo zute boje....kotaci i ostalo...ta vozila su se izradivala od 43 do rane 44....ak se na varam, onda je jos uvijek osnovna boja bila dunkelgelb... |
To ti je tipicni "tipfeler slike" ili zelja autora da naglasi konstrukciju i baci u prvi plan kotace. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| User
 | | Član od: 25 Ožu 2009 | | Poruke: 128 | |
|
Upisano: Čet Tra 23, 2009 7:28 pm Naslov poruke: |
|
|
bilo kako bilo pratim sa zaimanjem  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr.zeko
 | | Član od: 23 Sij 2008 | | Poruke: 178 | | Mjesto: novi sad |
|
Upisano: Pet Tra 24, 2009 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Interesantan mali tenk  _________________ dr.z |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 10:33 pm Naslov poruke: |
|
|
kupola je slozena.....detalji su odlicni sami po sebi a PE set ju jos dodatno obogacuje
sad cu se bavit bojanjem unutrasnjosti pa da mogu zatvorit tenk i primit se vanjstine.....odma jedno pitanje, koje je boje transmisija?neke boje celika, jel?nije bijele ko unutrasnjost.....iako mislim da se previse zamaram unutrasnjoscu, ionak se nece nis vidjet kad se sve sklopi  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 11:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jako uredno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Svi 14, 2009 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
evo dve slike transmisije panzera 38(t)
e, sad, zanima me kak da malo "postaram" ova dva bubnja sa svake strane?....metalne djelove sam malo drybrusho i cine mi se ok...al ovak ti bubnjevi koji su bojani malo odskacu od ostatka...a htio bi napravit opciju da se da otvorit ploca iznad transmisije pa ce se vidjet kad se sve sklopi... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Pet Svi 15, 2009 8:22 am Naslov poruke: |
|
|
nitko nema savjet? ....ajde, ajde, sigurno ima znalaca, ozbiljno pitam. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|