Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 9:49 am Naslov poruke: boja "shine silver" |
|
|
Bok. Rijetko sam na ovom dijelu foruma, ali vjerujem da ću prije ovdje dobiti odgovarajući odgovor nego kod susjednih avijatičarskih tema ...
Dakle, (bio sam) u potrazi sam za jednom specifičnim tonom (srebrne) boje, pa sam kod Baliste jučer uzeo Gunze Mr. Color boju br. 90 ("Shine silver") koja mi se u prvi mah učinila interesantnom za ono što trebam. Međutim kad sam bolje sagledao što sam kupio - pogotovo promatrajući "frceravi" poklopac, pojavila se sumnja da je to zapravo neka "perla" boja (prvenstveno za aute) koja nikako ne bi išla na avion. Pa prije nego otvorim poklopac i zavirim unutra, možda netko ima iskustva s tom bojom odn. je bojao neku maketu pa da vidim koji je krajnji rezultat.
Hvala unaprijed na odgovoru. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 6:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Uzni jedan komad plastike pa ga obojaj i viditi češ kakva niansa boje je. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 6:10 pm Naslov poruke: |
|
|
nisam probao, ne znam  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 6:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| bugy1 Napisao/la: | | Uzni jedan komad plastike pa ga obojaj i viditi češ kakva niansa boje je. |
Nijansa je sasvim ok koliko mogu vidjeti na dnu bočice - no, mene zanima efekt.
Što se tiče tvog savjeta, nije da sam neka "prznica" za tih 18 kn koliko košta boja, ali radje prvo pitam da ne "potepam" sadržinu, odn. event. zamijenim za nešto što će mi koristiti.
Dakle, nadam se da će ipak netko moći pomoći, odn. da neću morati pribjeći tvojoj metodi. U svakom slučaju hvala obojici na javljanju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|