Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Svi 14, 2009 7:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma da malo sam se zeznuo. Ali pokušao sam i prije nešto sredit, malo šmirga malo sa nitrom i je postalo bolje ali ne savršeno. Još ću malo popraviti pa puknem onda lak i vidim šta će bit. Ako pogledaš jako od blizu onda se to vidi, izdaleka baš ne (osim ja to vidim, jer znam za to ). _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Svi 15, 2009 9:32 am Naslov poruke: |
|
|
bas steta sto si zeznuo to na krovu. mislim da ti nema druge nego skidanje boje i ponovno farbanje, ali to sad vise ne dolazi u obzir jer su decali vec gore.
znaci da ces morati zivjeti s time
osim toga, sve ostalo je vrhunski  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Svi 15, 2009 1:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam da ću morat, ali dobro je. Najslabija mi je srana bojanje i sam finiš na maketi, i to znam. Ali trebam vježbat i sve će se poboljšati.
Juer sam se malo igrao skalpelom i uspjelo mi je još malo popraviti tu gresku, tako da se neće previše vidjet.
Hvala na komentarima  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Svi 15, 2009 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako ti se da pokusavati mislim da bi mogao samo taj dio raditi nanovo, mozes ga maskirati po linijama di se spaja na krov, ostalo zastititi i pomalo. Jedino bih ja tada stavio sloj laka preko svega da ne bi decale digao kad stavis traku, i onda opleti smirglom po kriticnom mjestu. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Svi 15, 2009 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na ideji Shinobi, ali već sam to sredio. Evo vam slike polakirane Toyote ukupno sa Ninjom i još jednim motorom. Ovaj 2k lak je fantastičan! Sjaji se previše, mislim da neću ni polirat, ali moram još pričekat da se posuši pa da vidim rezultat.
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Svi 16, 2009 9:39 am Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | Ako ti se da pokusavati mislim da bi mogao samo taj dio raditi nanovo, mozes ga maskirati po linijama di se spaja na krov, ostalo zastititi i pomalo. Jedino bih ja tada stavio sloj laka preko svega da ne bi decale digao kad stavis traku, i onda opleti smirglom po kriticnom mjestu. |
samo pripazi na kemiju. ako si farbao sa tamiyinim TS bojama, one bi ti mogle dici lak ako ces ici farbati preko laka samo taj problematicni dio. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Sub Svi 16, 2009 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
Upravo sam doneso kući sve to polakirano. DObro je ispalo, i ovaj prehod iz crvene u bijelo je dobar, malo je lak sakrio greske tako da je sada ok. Ali možda sam malo previše zalio prednji dio pa je tako malo čudno. Vidi se da nemam iskustva sa AB-om.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Svi 22, 2009 11:03 am Naslov poruke: |
|
|
Evo jedan od posljednijh updateova. Igram se motornim prostorom i izgubljam polako živce ali još malo moram izdržat pa će biti svega kraj. Ostalo mi je još nekoliko žica, pa vrata moram složit i još ispolirati karoseriju. Hrpa posla znam, ali sve će biti več danas riješeno. Više slika kasnije.
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Svi 22, 2009 12:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo vam još jednu slikcu. Onu crvenu cijevku moram još jednom obojat i bmf mi se odlepio tako da to zanemarite.
|
 |
| Marko1988
 | | Član od: 07 Sij 2009 | | Poruke: 79 | |
|
Upisano: Pet Svi 22, 2009 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
ovo je sjajno svaka cast.
p.s. Da ne otvaram novu temu, kakve su to žice koje koristiš? imali ih gdije kupiti ili ih sam radiš?
hvala _________________ If I agreed with you, we'd both be wrong
I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Svi 22, 2009 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo motor i svve što spada k njemu je završen! Odličan je, mogu samo to reć, i da na kraju dođu još dvije transparentne cevke (kad se sve složi skupa). Evo vam sliku:
Malo sam još stavio onaj weathering set D, tako da se baš ne šajna.
to Marko1988: Upotrijebio sam one koje sam dobio zajedno sa konektoima. A ove braded žice (neznam dali sam točno napisao) sam dokupio. Aja neke su veličine 1mm a neke i manje. Ako te još nešto zanima pitaj.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marko1988
 | | Član od: 07 Sij 2009 | | Poruke: 79 | |
|
Upisano: Pet Svi 22, 2009 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
to je to, hvala ako nađem još kaj pitam. _________________ If I agreed with you, we'd both be wrong
I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 22, 2009 9:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo cu rec: svaka cast!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Svi 24, 2009 12:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Kako svi već znate, Toyota je završila svoj put. Još ću popraviti neke glavne stvari na koje me je big zed opozorio (hvala kolega ). Jučer ste vidjeli da je jako puno detajla na njoj (zaboravio sam napisat jučer na prijavnicu još novi amortizeri, Power zašto se nisi sjetio toga? ), fakat motori mi se toliko sviđa da još uvijek zurim u njega ko krava u nova vrata.
Istina je i da je bilo malo vremena tako da sam žurio na kraju (opet) i zato malo veče greske. Kako sam već reko, detajli su super, i vrata su odlično ispala, ali me malo finishiranje makete zaje**va! Sredit ću to do Crne kraljice.
Aja slike jednog dana, jer sad slijedi malo pauze od Toyote. Mislim da sam zaslužio.
I zahvaljujem svima na komentarima kroz cijeli topic, bilo je lakše.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Kol 09, 2009 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Bok ljudi. Znam da je ovaj BO neaktivan več neko vrijeme ali ja ću vam ipak stavit dvije slike da radim opet na toyoti. Nakon kupa sam popričao sa kolegom zedom koji mi je rekao za neke veće greške. Ja sam se odlučio to popravit i nastalo je ovo:
Odlepio sam sve staklene dijelove jer sam jim napravio crven rub. Slike završenog će uskoro, nadam se da bude vreme dobro ovaj tjedan jer poslije me nema pa neće biti ni slika.
Za kraj još jedna slika motora koji se mi sve više sviđa (neki dan sam strmio u njega nekih 20ak min )
Pozdrav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu Natrag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naprijed
|
| Stranica 8/9 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|