Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Pon Kol 10, 2009 5:21 pm Naslov poruke: Boca za freon |
|
|
Da li se moze boca od freona upotrebiti kao kao rezevoar za vazduh posto planiram samogradnju kompresora ,na boci ne pise koliki pritisak izdrzava a imam te boce pri ruci?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Pon Kol 10, 2009 10:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne znam na koju točno bocu misliš ,ali raznih boca za smogradnju ima posvuda neka ti stjenka bude barem oko 3 mmm ,ali radi sigurnost važno bi bilo da imaš prekotlačnu sklopku.
Na forumu ima par kvalitetni prikaza samogradnji.
Kad sam ja radio sebi kompresor za A.B. otišao sam na obližni deponij, po materijal i za tri sata sa imao kompresor koji skroz dobro radi,nije baš estetski ali... _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| HrvojeKL
| | Član od: 26 Svi 2006 | | Poruke: 26 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 17, 2009 12:39 am Naslov poruke: Re: Boca za freon |
|
|
| dule Napisao/la: | Da li se moze boca od freona upotrebiti kao kao rezevoar za vazduh posto planiram samogradnju kompresora ,na boci ne pise koliki pritisak izdrzava a imam te boce pri ruci?  |
Možeš, ljudi to često koriste. Vjerojatno je atestirana na puno veći tlak, ali zbog relativno tankih stijenki ja je ne bi punio na više od 5-6 bara.
Hrvoje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|